Hjem Nyheter Jared Kushner anklages for å ha tipset FBI om Trump

Jared Kushner anklages for å ha tipset FBI om Trump

1

USA Donald Trumps niese trekker frem jøden Jared Kushner som «muldvarpen ved Mar-A-Lago». Ifølge Mary Trump kan han ha gitt FBI informasjon før razziaen mot den tidligere presidentens hjem.

Jøden Jared Kushner. Foto: Chairman of the Joint Chiefs of Staff /flickr (CC BY 2.0).

USAs tidligere president Donald Trump fikk i forrige uke hjemmet sitt Mar-a-Lago i Florida raidet av en stor gruppe FBI-agenter som beslagla flere dokumenter og brøt seg inn i safen hans.

I ettertid har det kommet frem at det amerikanske justisdepartementet mistenker at Trump tok med seg topphemmelige dokumenter fra Det hvite hus og at han nå er mistenkt for spionasje.

Det har vært en del spekulasjoner om at det kan ha vært en forræder rundt Trump, som ga FBI informasjon før angrepet. Nå har Trumps niese, Mary Trump, kommet ut med sine teorier på Dean Obeidallahs podkast.

I podkasten sier Mary Trump – som er en frittalende kritiker av sin onkel Donald Trump og hele Trump-familien – at hun skulle ønske «alle» nær han hadde forrådt ham. Men det er først og fremst Donald Trumps jødiske svigersønn Jared Kushner som virker mistenksom, ifølge Mary.

– Jeg tror vi må se nærmere på hvorfor Jared fikk to milliarder dollar. Vi må se nærmere på hvorfor han har vært så stille, i så mange måneder nå, og vi må tenke på hvem som også kan bli involvert i dette, som vil være i behov av et slikt stort trekk mot Donald for selv å komme seg ut av problemer. Det høres ut som en som Jared, sier hun.

Jared Kushner var en av Trumps nærmeste rådgivere under presidentskapet og har blitt pekt ut som hjernen bak presidentens mange neokonservative og sionistiske beslutninger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
1 måned siden

Nå er ikke jeg noe Trump fan men det er interessant at dette gjøres i tiden før det såkalte mellomvalget som skal holdes USA. Noe Tucker Carlsen påpekte.

I Amerika så ledes folket til og tro at det er 2 partier som krangler og er uenige. Men bak gardinen sitter jødene å trekker i trådene. Det såkalte deep state.

Du har de kristne konservative (republikanerne) mot de liberale sosialistene (demokratene)😂