Hjem Nyheter Jared Taylor saksøker Twitter

Jared Taylor saksøker Twitter

1

SENSUR Den amerikanske nasjonalisten Jared Taylor og hans organisasjon American Renaissance har saksøkt Twitter for å ha sensurert politiske dissenter på plattformen.

I søksmålet, som ble innlevert til tinghuset i San Francisco på onsdag, anklager Taylor sosial media-giganten for politisk diskriminering av organisasjonen han leder, noe som er i strid med delstatens grunnlov. Taylor og American Renaissance ble utestengt fra Twitter i desember 2017 som en del av en kampanje rettet mot såkalte hatgrupper «på og utenfor plattformen». Årsaken til at Taylor fikk slettet sin private konto skal ifølge Twitter være at han er tilknyttet en «voldelig ekstremistisk organisasjon».

Taylor og hans organisasjon har engasjert advokat Marc Randazza for å ta saken videre for retten. Advokaten, som spesialiserer seg på saker som gjelder ytringsfrihet, representerer for øyeblikket Andrew Anglin fra The Daily Stormer, i et føderalt søksmål.

Les også:
The Daily Stormer hyrer toppadvokat

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jarl Stoltz Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Dette var virkelig på høy tid!

Vi må aldri akseptere at store selskap, med så godt som monopol innen sitt virksomhetsområde, de facto fratar oss vår ytringsfrihet og tillates å bestemme hvem som skal få si hva.