Hjem Nasjonal kamp Media Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme

Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme

1

USA Se den hvite nasjonalisten Jared Taylor skolere en colombiansk journalist i emner som hvit identitet og raserealisme.

https://www.youtube.com/watch?v=teps-td0nnY

Jared Taylor fra den amerikanske stiftelsen American Renaissance ble nylig intervjuet av den colombianske journalisten María Elvira Arango om hans politiske arbeid for hvite menneskers rettigheter i USA.

Ettersom løgnpressen har en tendens til å feilsitere Taylor pleier han å gjøre opptak av intervjuene for deretter å publisere dem i uredigert form på sin YouTube-kanal, slik at folk kan gjøre opp sin egen mening om hans budskap.

I det 45 minutter lange intervjuet forklarer Taylor blant annet hvordan folk flest foretrekker å være rundt andre mennesker som er kulturelt, religiøst og etnisk lik en selv, og at det multikulturelle eksperimentet i Vesten kun blir opprettholdt av streng indoktrinering, sensur og konstruert hvit skyldfølelse skapt av media og den politiske eliten.

Relaterte artikler:
Israelsk journalist intervjuer Jared Taylor
FILM: Hva er raserealisme?
FILM: Gleden av å hate hvite mennesker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
trackback
2 år siden

[…] artikler: Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme Israelsk journalist intervjuer Jared Taylor FILM: Hva er raserealisme? FILM: Gleden av å hate […]