Hjem Nasjonal kamp Media Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme

Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme

1

USA Se den hvite nasjonalisten Jared Taylor skolere en colombiansk journalist i emner som hvit identitet og raserealisme.

Jared Taylor fra den amerikanske stiftelsen American Renaissance ble nylig intervjuet av den colombianske journalisten María Elvira Arango om hans politiske arbeid for hvite menneskers rettigheter i USA.

Ettersom løgnpressen har en tendens til å feilsitere Taylor pleier han å gjøre opptak av intervjuene for deretter å publisere dem i uredigert form på sin YouTube-kanal, slik at folk kan gjøre opp sin egen mening om hans budskap.

I det 45 minutter lange intervjuet forklarer Taylor blant annet hvordan folk flest foretrekker å være rundt andre mennesker som er kulturelt, religiøst og etnisk lik en selv, og at det multikulturelle eksperimentet i Vesten kun blir opprettholdt av streng indoktrinering, sensur og konstruert hvit skyldfølelse skapt av media og den politiske eliten.

Relaterte artikler:
Israelsk journalist intervjuer Jared Taylor
FILM: Hva er raserealisme?
FILM: Gleden av å hate hvite mennesker

1
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
trackback

[…] artikler: Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme Israelsk journalist intervjuer Jared Taylor FILM: Hva er raserealisme? FILM: Gleden av å hate […]