Hjem Nyheter Jared Taylor skolerer italiensk journalist om nasjonalisme

Jared Taylor skolerer italiensk journalist om nasjonalisme

2

USA Se den hvite nasjonalisten Jared Taylor skolere en særdeles uvitende journalist i emner som nasjonalisme, hvit identitet og raselære.

https://www.youtube.com/watch?v=XvWCqRabw4U

I sommer ble Jared Taylor fra den amerikanske stiftelsen American Renaissance intervjuet av den italienske journalisten Giorgio Mottola fra Italias mest populære granskningsprogram «Rapport». Programmet har blitt sendt i beste sendetid siden 1997 på Rai 3, den italienske rikskringkasteren. Mottola ønsket å vite mer om «nasjonalistiske og identitære ideer som sprer seg i Europa og USA». Dette var et emne den italienske journalisten ikke var særlig godt informert om – noe som kommer tydelig frem under intervjuet.

På slutten av intervjuet spurte Mottola om en påstått milliardær som han trodde finansierte amerikanske nasjonalister. Taylor kjente ikke igjen navnet, og det skulle senere vise seg at det faktisk var navnet på forfatteren bak en artikkel som forsøker å svartmale stiftelsen som Taylor driver. Dette er et godt eksempel som viser systemjournalistenes dårlig research og kunnskap om sakene de skal rapportere om.

Ettersom løgnpressen har en tendens til å feilsitere Taylor pleier han å gjøre opptak av intervjuene han gjør med journalistene fra gammelmedia, for deretter å publisere dem i uredigert form på sin YouTube-kanal, slik at folk kan gjøre opp sin egen mening om hans budskap.

Relaterte artikler:
Jared Taylor skolerer colombiansk journalist om raserealisme
Israelsk journalist intervjuer Jared Taylor
FILM: Hva er raserealisme?
FILM: Gleden av å hate hvite mennesker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Sannheten skal fram!

HS!

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Journalister eier ikke skam. Flott at han fikk en etterlengtet «utdanning» fra Hr. Jared.

Gunnhild.