Hjem Nyheter Europa – Jeg er en dragqueen med Downs syndrom

– Jeg er en dragqueen med Downs syndrom

4

HOMOLOBBYEN I et ytterligere forsøk på å fremme transseksualitet har nå homolobbyen begynt å utnytte mennesker med mentale funksjonsnedsettelser.

Frihetskamp har tidligere skrevet om hvordan homolobbyen utnytter barn for å normalisere transseksualitet. Nå ser det ut som homolobbyen har tatt det som kanskje kan ansees som det naturlige steget videre, nemlig det å utnytte personer med utviklingshemminger.

I et klipp lagt ut på YouTube-kanalen til den britiske nettavisen PinkNews hylles en mann med Downs syndrom for sitt liv som «dragqueen». I innslaget kan man se hvordan mannen som heter Otto oppfordres til å opptre foran publikum med sminke og skjegg ikledd absurde kostymer.

PinkNews er en britisk nettbasert avis som markedsføres til lesbiske, homofile, biseksuelle og transseksuelle. Nettavisen ble grunnlagt i 2005 av Benjamin Cohen og fokuserer på nyheter tilknyttet LHBTP-bevegelsen i Storbritannia og resten av verden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Könskorrigering för utvecklingsstörda är väl snart en verklighet vi tvingas leva med och betala för.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Det har gått ganske raskt fra én type sterilisering til en annen. Sosialdemokratiet steriliserer mongoer for å ha «feil kjønn» – litt av en unnskyldning.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det har alltid vært en slippery slope, fra frikoblingen av sex fra reproduksjon via fysisk og kjemisk prevensjon, «frigjøringen» av pornografien, dernest «frigjøringen» av de homo- og biseksuelle via avkriminalisering, så godkjenning av «likekjønnet ekteskap», dernest transfenomenet, som pushes på oss hvor vi enn snur oss, der sinns- og kjønnsforvirrede mennesker forlanger samfunnets hjelp til å «skifte kjønn», noe som anatomisk og fysiologisk er UMULIG, selv om feks penis kuttes av. Nå gjenstår fjerningen av pedofiliforbudet, men arbeidet for å senke den sekuelle lavalderen og propagandaen for at «barn har rett til et seksualliv» har vært igang lenge, i mange… Les mer »

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
3 år siden

Når man tror man har sett alt så kommer det noe nytt og sykt som sjokkerer..kan ikke annet en og le litt av det hele, ikke for at det er noe moro men for at det er så utrolig at det faktisk skjer.