Hjem Nyheter Norden Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner

Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner

7

VALG 2018 Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson har vært på turné med sin nye maskot, afrikaneren Jonas Chongera. Nordfront var på plass i Skellefteå for å bevitne Åkessons nye strategi.

Partileder Jimmie Åkesson og Jonas Chongera.

Sverigedemokraternas partileder, Jimmie Åkesson, har den seneste tiden gått fra det å flørte, til å nærmest prostituere seg, i et desperat forsøk på å komme inn i varmen blant de øvrige svenskfiendtlige partiene, også kalt 7-kløveren. Hans seneste stunt var å ha med seg en afrikaner på valgturné, for således å signalisere at partiet har blitt «stuerent» og klar for globalismen.

Nordfront var på plass da Jimmie Åkesson holdt torgmøte i Skellefteå sist mandag. Med seg hadde han afrikaneren Jonas Chongera, som hadde fått oppgaven å presentere partilederen, samt stille ham enkelte spørsmål.

Chongera leste deretter opp sitat fra ulike politikere, hvilket også ble vist på storskjerm for publikum. Åkesson kommenterte deretter sitatene og hentydet at SD hadde langt bedre – om enn like – løsninger for en fortsatt folkemordspolitikk.

Ikke overraskende brukte Åkesson store deler av tiden på å diskutere masseinnvandringen. Men til forskjell fra tidligere, da SD avviste integrasjonspolitikken, hvilket leder til folkeutbytte, talte Åkesson nå varmt om at rasefremmede burde integreres i samfunnet. Med Sverigedemokraternas politikk, mente han, skulle integrasjonen faktisk fungere.

Åkesson har de siste årene forandret partiets politikk, kastet ut sine egne medlemmer som forespråket et svensk Sverige, og taler nå åpent for fortsatt fremmedinnvandring og integrasjon. Åkesson har også bevisst tydeliggjort sitt nye ståsted, ved å ty til flerkulturelle stunt, som dette i Skellefteå sist mandag.

Les også:
Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag
Sverigedemokrat kastes ut fordi hun kritiserte mediemakt
SD-topp siktet for overgrep
Nordic Frontier #39: Globalist Burger Alienation

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Einar O
Einar O
4 år siden

Nei så tragisk Harry Potter har blitt. Han har virkelig solgt seg.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

For et bortkastet parti å stemme på. Bra Åkesson gjør seg til narr på denne måten, for da vil flere få øynene opp og heller stemme nasjonalsosialistisk. ✌️

Martin
Martin
4 år siden

Klovnen Aakesson og Sirkus demokratene på turné.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

SD spiller samme rolle i Sverige som Frp gjør i Norge. De markerer seg med innvandringskritisk retorikk, og holder seg med noen «rabulister» som Listhaug og Tybring Gjedde, som iblant tråkker over noen grenser, men i realiteten vil SD – og Frp – kun ha «mindre» og «håndterlig» innvandring, og ingen nasjonal, rasemessig bevisst politikk. De er samtidig fullstendig og totalt under jødenes innflytelse og løper deres ærend så ofte de får ordre om det.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Proverbs 26:11
4 år siden

Du har helt rett. Frp er et sionist parti. SD er kanskje hakket bedre, men fortsatt mye det samme. Når skal disse idiotene skjønne at de ALDRI kommer til å få positiv omtale i jøde- media så lenge de går i mot jøde- agendaen? Det hjelper ikke å sleike føttene til Israel. Er du i mot masseinnvandring til alle hvite nasjoner er du en fiende i deres øyne uansett. Stem NMR!

trackback
1 år siden

[…] også: Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag […]

trackback
1 år siden

[…] «tilpasset seg godt i Sverige» Sverigedemokraterna krever at homoseksuelle skal få adoptere barn Jimmie Åkesson på valgturné med afrikaner Sverige på tredje plass i mottak av kvoteflyktninger – takket være SD-forslag FILM: Ekte […]