Hjem Nasjonal kamp Media Jimmy Thunlinds tale fra 1. mai-demonstrasjonen i Ludvika

Jimmy Thunlinds tale fra 1. mai-demonstrasjonen i Ludvika

2

1. MAI Her er den svenske mediegruppens film med Jimmy Thunlinds tale fra Ludvika 1. mai. Thunlind har raskt blitt en av Den nordiske motstandsbevegelsens mest likte talere.

Jimmy Thunlind taler blant annet om hvordan fagforeningene har sviktet arbeiderklassen og i stedet arbeider for masseinnvandring, globalisme og andre spørsmål som arbeidere neppe brenner for. Han taler til fagforeningsmedlemmene som stemmer SD og forklarer hvorfor Den nordiske motstandsbevegelsen er et bedre valg. Han forteller også om det nasjonalsosialistiske Tysklands arbeidsmarkedspolitikk og om hvordan de svenske sosialdemokratene kopierte mye av det til det såkalte folkehjemmet.

Verdensjødedommen har uttrykkelig forklart at de vil utrydde oss som organisasjon, og sannsynligvis som individer også. De svenske politikerne har erklært krig og sier at de vil forby oss som bevegelse. Massemediene, fagforeningene, arbeidsgiverne og bankene har alle erklært krig mot oss ved å lyve om oss, utestenge oss, avskjedige oss og utestenge oss fra det økonomiske systemet.

Men likevel så står vi her. Vi står her fortsatt. Vi står urokkelige, side ved side, og ser fienden i øynene.

Så nå vil jeg spørre dere, alle kamerater som er samlet her: Vil dere ha den totale kampen? Kommer dere til å slåss for at den hvite, nordiske nasjonen skal bli virkelighet? Er dere beredt til å kjempe til seieren, koste hva det koste vil?
– Jimmy Thunlind

Problemer med å se filmen? Trykk her for å se den direkte på VK.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Wow! For en tale! Jimmy Thunlind leverer som vanlig!

Richard
3 år siden

Fantastisk folkelig taler og rett på sak.