Hjem Nyheter Norden Jøde i SVT sprer hat mot hvite europeere

Jøde i SVT sprer hat mot hvite europeere

JØDISK PROPAGANDA Public Service lar jøden Eli Weismann pøse på med hat mot hvite europeere i SVT-programmet «Utrikesbyrån».

Onsdag kveld handlet SVTs tv-program «Utrikesbyrån» om Israels nye forhold til arabiske stater, og om den sentrale rollen som jøden Jared Kushner – den amerikanske presidenten Donald Trumps svigersønn og sjefrådgiver – har spilt i å alliere Israel med flere og flere arabiske stater.

Et par jødiske gjester som Anneli Rådestad, sjefredaktør for Judisk krönika som opplever en stor eufori over Israels nye maktforhold til arabiske stater, deltar i programmet.

Jøden Eli Weismann, født i Stockholm, sier i programmet at det er veldig viktig at Jared Kushner er med og former politikken i Midtøsten, ettersom han er [ortodoks] jøde.

– Han har jo naturligvis derfor spesielle følelser for staten Israel, sier Weismann og fortsetter med å berømme hans svigerfar, president Trump:

– Og Donald Trump er faktisk den mest Israelvennlige lederen som har eksistert de siste to tusen årene.

– Ja, det synes jeg er veldig bra, at det ikke er europeere som er innblandet, fortsetter han mens studiokameraet filmer en tv-produsent som nikker bekreftende til det han sier.

– For europeerne er jo veldig antisemittiske, det ligger jo i de europeiske genene. Antisemittismen er jo nesten alle født med i Europa, det får de jo i seg med morsmelken, fortsetter Weismann som ifølge jøder ofte anvender prosemittisk, anti-hvit truisme.

– Å hate jøder er jo standard i Europa, sier Weismann og konstaterer frankt:

– Europeerne har jo aldri vært våre venner. Aldri. Vært våre venner.

Eli Wesimanns anti-hvite rasisme og hat blir ikke kritisert av SVTs intervjuer. Istedet spør hun om han tenker å reise til Israels nye arabiske vennestat De forente arabiske emirater (FAE) etter den historiske Abrahamsavtalen, hvilket gir Weismann mulighet å slippe unna med å si at han allerede har en sandkasse utenfor sitt eget vindu.

Programlederen Johan Ripås sier at Weismann ikke skreddersyr ordene sine om europeere, men med et flir om leppene og uten å kritisere hans rasisme. Jødinnen i studioet, Rådestad, uttrykker forståelse for hans hat, eller «skepsis» som hun kaller det.

Jødisk propaganda

SVT anvender sitt program «Utrikesbyrån» for å spre jødisk propaganda. Til og med Midtøsteneksperten Bitte Hammargren fra det Utenrikspolitiske instituttet som kan snakke mer arabisk enn hebraisk og som av «lidende jøder» ofte kalles for antisemitt, sier at «et tabu er borte» å ikke erkjenne den jødiske staten Israels eksistens.

Nå kommer dette til å «tvinge andre stater, palestinske ledere» – observer at hun ikke prater om staten Palestina – «til å bygge opp nye strategier», men også at det kommer til å «tvinge Israel på sikt å formulere en politikk hva de vil gjøre med den palestinske befolkningen» (min vektlegging).

Hammargren omtaler også Israels okkuperte områder som «det som FN-systemet kaller de okkuperte områdene».

Hammargren sier derimot indirekte hva fredsavtalen egentlig handler om, og det er en krigsavtale da FAE vil få tilgang til avanserte våpenteknologier. Israel kan se til at de får amerikanske systemer. FAE har fått lov til å kjøpe de avanserte F-35-stridsflyene. Kanskje kan FAE også få tilgang til israelsk missilteknologi. Det kommer også til å styrke USAs og FAEs muligheter å samarbeide i regionen og vil true Irans eksistens.

Samir Husein Abu Eid som skriver for SVT sier at FAE har mange næringsgrener felles med Israel og også derfor kan fungere bra sammen med dem.

Han påpeker i en artikkel at den eneste jødiske rabbineren i FAE, Levi Dachman sier så lykkelig:

– Dette kommer til å forandre alt, dette er bra nyheter for menneskeligheten [les: jødene ifølge talmud]. Grensene er nede og nå kan unge entreprenører og ledere endelig komme sammen og skape en bedre fremtid for oss og våre barn, sier rabbineren Dachman i programmet.

Skjermbilde: SVT

Donald Trump og Israels statsminister Benjamin Netanyahu har i år begge blitt nominert til Nobels fredspris for den såkalte Abrahamsavtalen mellom Bharain, det enormt rike men folkefattige FAE og Israel.

Med tanke på alle de krigshauker som har fått Nobels fredspris – jøden Henry Kissinger, Barack Obama, EU, jødene Yitzhak Rabin og Shimon Peres; mens Mahatma Ghandi som ble nominert fem ganger aldri fikk den – kanskje både Donald Trump og Benjamin Netanyahu er «verdige» mottakere av Nobels fredspris.

SVTs propaganda for Israels politiske fremganger i Midtøsten er et spark i hodet på det nordiske folket, men også på mange rasefremmede som har emigrert til Norden som følge av Israels geopolitikk.

At Eli Weismann skulle kunne dra på seg en anmeldelse om hets mot folkegruppe er ikke trolig. Han sitter forøvrig trygt og sikkert langt unna alle europeere i sin sandkasse i terrorstaten Israel.