Hjem Nyheter Norge – Jødehatet vokser i Norge!

– Jødehatet vokser i Norge!

4

NORGE 70 prosent av jødene som er bosatt i Norge føler at antisemittismen øker, viser en ny spørreundersøkelse.

Holocaust-senteret holder til i Villa Grande på Bygdøy i Oslo, Vidkun Quislings bolig under andre verdenskrig.

Sionistiske Holocaust-senteret publiserte nylig en rapport om Norges befolknings holdninger til jøder og muslimer. Rapportens grunnlag er en spørreundersøkelse som har tatt for seg tre utvalg: Befolkningen generelt, jøder (bosatt i Norge) og muslimer (bosatt i Norge).

52 prosent av muslimene mener at negative holdninger til muslimer er utbredt, mens 70 prosent av jødene mener at «jødehatet» er blitt verre de siste årene.

Ni prosent av den totale befolkningen mente jøder har for stor innflytelse over internasjonal økonomi, mot hele 42 prosent av det muslimske utvalget.

I undersøkelsen svarer 20 prosent av muslimene og 11 prosent av resten av befolkningen at vold og trakassering av jøder kan forsvares med bakgrunn av Midtøsten-konflikten.

34 prosent av befolkningen generelt skal ha gitt tegn på «antimuslimske holdninger», mens 8,3 prosent skal ha hatt «antisemittiske holdninger». Blant muslimene lå de «antisemittiske holdningene» på 28,9 prosent.

 

42 prosent av befolkningen er enige i påstanden «muslimer vil ikke integreres i det norske samfunnet», mens 39 prosent er enige i at «muslimene utgjør en trussel mot norsk kultur». 31 prosent mener «muslimene ønsker å ta over Europa».

Kilde:
Jødehatet har blitt verre

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Og jeg som trodde at nordmenn var vaksinert mot «jødehat» pga årelang hjernevask i skole og samfunn, men så lar det seg ikke utrydde, like lite som jødene lot seg utrydde i angivelige gasskamre og krematorier for over 70 år siden. Og så er muslimer og jøder trosbrødre og -søstre, selv om de ofte er uenige og slett ikke elsker hverandre. Men hater dem gjør vi uansett. Akk ja.

trackback
5 år siden

[…] Källa: – Jødehatet vokser i Norge! […]

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Er det flere som tenker som meg: at dette bygget ute på Bygdøy vil bli et fantastisk kult hovedkontor for Den Nordiske Motstandsbevegelsen Norges-avdeling?

Ola Nordmann
Ola Nordmann
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Det kan helt klart bli brukt til folkets tjeneste, i motsetning til hva det blir brukt til nå. Absolutt rom for forbedring der ja.