Hjem Nyheter Norge Jøden Ervin Kohn gråter krokodilletårer i media – nordmenn har bedrevet opplysningsarbeid

Jøden Ervin Kohn gråter krokodilletårer i media – nordmenn har bedrevet opplysningsarbeid

OY VEY Ervin Kohn gråter ut i media over at nordmenn viser motstand mot kjønnslemlestelse av 8 dager gamle spedbarn, og praksisen der den jødiske mohel tar barnets penis i munnen og suger den for blod.

Det 8 dager gamle spedbarnet kjønnslemlestes uten bedøvelse, hvorpå den jødiske mohel etterpå tar barnets penis i munnen og suger blod.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte sist uke en hel uke med opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring ettersom europeiske ledere de seneste år har utvist en enorm svakhet ved å ha gitt etter for press og trusler fra jødiske ledere verden over.

Bakgrunn

Den 10.september, dette år, var det den danske statsministeren Mette Frederiksen som kuvendte i spørsmålet om å forby omskjæring, hvorpå hun gikk ut med en appell på Facebook om å ikke vedta et forbud. Dette gjorde det danske folket rasende.

I februar 2018 la Islands storting frem et forslag om å forby religiøs omskjæring, men ble da møtt av jødisk makt som truet Island med «nazistempel» om de forbød praksisen.

I juli 2017 fikk Fremskrittspartiets Siv Jensen et mafia-lignende besøk på sitt kontor i  Finansdepartementet. Det var jødiske ledere som hadde invitert seg selv for å få Jensen til å gå imot Frps vedtak på landsmøtet om å forby omskjæring. En lydig Jensen forsikret da de jødiske lederne om at noe slikt aldri vil bli vedtatt mens hun er leder.

Opprørt over at jødiske ritualer blir belyst for folket

Jøden Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn i Oslo og nestleder i Antirasistisk Senter, er opprørt over at Den nordiske motstandsbevegelsen opplyser folk om det jødiske folkets bisarre ritualer, og at de gjør det på lyse dagen foran den jødiske synagogen, og det på jødenes helligdag Yom Kippur.

I Dagsavisen beskriver Kohn folkeopplysningen som «ubehagelig» og «ekkel», og maner atter en gang til forbud mot de som tør kritisere jødisk virksomhet.

I en twittermelding gråter han ut om at Motstandsbevegelsen har spredt «nazipropaganda» til tross for at det på løpesedlene var sitat fra deres egne rabbinere og informasjon om jødiske ritualer som enhver kan finne med et lite tastetrykk.

Kohn antyder videre at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke skulle være noen legitim organisasjon med et legitimt budskap. Det til tross for at Motstandsbevegelsen er en registrert og lovlig organisasjon, samt at budskapet kun gjenga deres egne ritualer.

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, for en kommentar til medieomtalen:

– Det er interessant hvordan de på den ene siden ønsker å skrive om aksjonen, men også ikke ønsker å gjengi for detaljert hva det var vi aksjonerte mot. For tenk om folk fikk vite det. Da er det bedre å bare skrive «løpesedler med antisemittisk innhold» eller «nynazistisk propaganda», for da lyder det jo plutselig som om det var vi som skulle være de syke her.

Les også:
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn