Hjem Nyheter Norge Jøden Ervin Kohn gråter krokodilletårer i media – nordmenn har bedrevet opplysningsarbeid

Jøden Ervin Kohn gråter krokodilletårer i media – nordmenn har bedrevet opplysningsarbeid

17

OY VEY Ervin Kohn gråter ut i media over at nordmenn viser motstand mot kjønnslemlestelse av 8 dager gamle spedbarn, og praksisen der den jødiske mohel tar barnets penis i munnen og suger den for blod.

Det 8 dager gamle spedbarnet kjønnslemlestes uten bedøvelse, hvorpå den jødiske mohel etterpå tar barnets penis i munnen og suger blod.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte sist uke en hel uke med opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring ettersom europeiske ledere de seneste år har utvist en enorm svakhet ved å ha gitt etter for press og trusler fra jødiske ledere verden over.

Bakgrunn

Den 10.september, dette år, var det den danske statsministeren Mette Frederiksen som kuvendte i spørsmålet om å forby omskjæring, hvorpå hun gikk ut med en appell på Facebook om å ikke vedta et forbud. Dette gjorde det danske folket rasende.

I februar 2018 la Islands storting frem et forslag om å forby religiøs omskjæring, men ble da møtt av jødisk makt som truet Island med «nazistempel» om de forbød praksisen.

I juli 2017 fikk Fremskrittspartiets Siv Jensen et mafia-lignende besøk på sitt kontor i  Finansdepartementet. Det var jødiske ledere som hadde invitert seg selv for å få Jensen til å gå imot Frps vedtak på landsmøtet om å forby omskjæring. En lydig Jensen forsikret da de jødiske lederne om at noe slikt aldri vil bli vedtatt mens hun er leder.

Opprørt over at jødiske ritualer blir belyst for folket

Jøden Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn i Oslo og nestleder i Antirasistisk Senter, er opprørt over at Den nordiske motstandsbevegelsen opplyser folk om det jødiske folkets bisarre ritualer, og at de gjør det på lyse dagen foran den jødiske synagogen, og det på jødenes helligdag Yom Kippur.

I Dagsavisen beskriver Kohn folkeopplysningen som «ubehagelig» og «ekkel», og maner atter en gang til forbud mot de som tør kritisere jødisk virksomhet.

I en twittermelding gråter han ut om at Motstandsbevegelsen har spredt «nazipropaganda» til tross for at det på løpesedlene var sitat fra deres egne rabbinere og informasjon om jødiske ritualer som enhver kan finne med et lite tastetrykk.

Kohn antyder videre at Den nordiske motstandsbevegelsen ikke skulle være noen legitim organisasjon med et legitimt budskap. Det til tross for at Motstandsbevegelsen er en registrert og lovlig organisasjon, samt at budskapet kun gjenga deres egne ritualer.

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen, sjef over den norske grenen av Den nordiske motstandsbevegelsen, for en kommentar til medieomtalen:

– Det er interessant hvordan de på den ene siden ønsker å skrive om aksjonen, men også ikke ønsker å gjengi for detaljert hva det var vi aksjonerte mot. For tenk om folk fikk vite det. Da er det bedre å bare skrive «løpesedler med antisemittisk innhold» eller «nynazistisk propaganda», for da lyder det jo plutselig som om det var vi som skulle være de syke her.

Les også:
Ervin Kohn: – Slakteloven er antisemittisk
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Oy vey, shut it down! Jøden Ervin Kohn vil alltid sutre, spille offer og mane til «reaksjoner fra politiske ledere og redaktører» når jødedommen kritiseres – men han vil aldri fortelle deg hvorfor kritikken var der i utgangspunktet.

Det er for sent å hindre sannheten nå, Ervin. Takket være internett har det skjedd en enorm oppvåkning de siste 5-10 årene. Sannheten er over alle hauger, og spres som ild i tørt gress om dagen. Folk snakker med hverandre – uavhengig av internettsensur og (((sosiale medier))).

Gøran M
Gøran M
1 år siden

La han grine. Han får nok ikke store medlidenheten for å grine over at folk ikke liker kjønnslemlestelse av spedbarn og pedofili.

N.S
N.S
Svar til  Gøran M
1 år siden

Og dyreplageri

N.S
N.S
1 år siden

Komiske Kohn gråter igjen.
Men folk begynner å gå lei av denne offermentaliteten deres.

Robert
Robert
1 år siden

Ervin er ikke annet enn en jødisk agent som jobber for å spre jødisk makt og innflytelse i Norge. Gjennom sine giftige løgner har vedkommende spredt defatisme og apati til det nordiske folk i en årrekke, men giften din biter ikke på alle Ervin. Den biter ikke på oss og vi kommer til å fortsette, vi kommer til å opplyse vårt folk om din agenda og om hva du og dine bedriver i det skjulte såvel som i det åpne. Sannheten vil seire.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Den mannen der e ikke god en plass. Spark han på hodet og ræva ut av VÅRT land, snarest.

H.L
H.L
1 år siden

Beklager Kohn, ingen medlidenhet her. Det er helt forkastelig det dere bedriver med.

Espen
Espen
1 år siden

Det er bare ikke greit å mishandle barn, uansett hvilke unnskyldninger du kler det inn i.

Espen
Espen
1 år siden

Og FN skal ikke bestemme over oss! Og Norge har ikke samme komiske lover som i Finland, der Motstandsbevegelsen ble forbudt grunnet lov om «god skikk». Et smutthull de fant og som de kunne tolke som de ville.

Ronny
Ronny
1 år siden

Kohn kan drukne i sine egne krokodilletårer. Satans barnemishandlere!!

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Barnemishandlere må straffes, og da straffes hardt!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

Kanskje Ervin burde lukke den løgnaktige, jødiske kjeften sin. Skulle nesten tro at han ønsket at søkelyset skal bli rettet mot den demoniske stammen hans og deres perverse ritualer. Jo mer han sutrer i media, jo fler våkner opp og sjekker dette selv. Tviler på at Ola og Kari blir særlig imponert når de nå lærer sannheten om dette griseriet.

Anders Jonsson
Anders Jonsson
1 år siden

Det är underbart att den JUDISKE ledaren Ervin Kohn gråter krokodiltårar. Det betyder att vi har träffat rätt. Vi börjar känna JUDE-makten «på pulsen».

Allt som Motståndsrörelsen visade upp om JUDARNA är sanningar, men som ni vet, så är fakta och sanning något som JUDAR hatar mer än pesten.

Morten
Morten
1 år siden

Bare det kalles religion så er det tillatt? Vi lever i 2020, på tide å forstå hva som er barnemishandling!

Heimdal
1 år siden

«Når vi som samfunn ikke er villig til…»
Det er ikke Israel du uttaler deg i, men vårt land, nordmennenes land. Her skal våre skikker og tradisjoner gjelde å råde.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Heimdal
1 år siden

Det er et typisk psykologisk triks disse fiendtlige kreftene benytter seg av. De skal liksom snakke på vegne av nordmenn og vårt samfunn, selv om de ikke hører hjemme her og har en agenda mot vårt folk.

Abid Raja er en annen som driver på med dette, der han som pakistaner stadig uttaler seg om «norske verdier». Hadde det ikke vært for alvoret i situasjonen, så kunne man fått seg en god latter.

Heimdal
1 år siden

Ser han rødstrømpa Lysbakken har også uttalt seg anti-norsk som vanlig, han som ellers snakker så bredt i skjegget med et ulveglis om «medmenneskelige verdier» tar ikke overraskende skarpladet avstand fra omskjæringskritikere og human-etiske verdier når det kommer til jødisk rituale. Klart de skal få drive å skjære, godtar du ikke er du et fælt ondt nazimonster!