Hjem Nyheter Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA

Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA

10

JØDISK MAKT Anti-deportasjonsgruppen OCAD som finansieres av George Soros’ stiftelser er en av aktørene i det nylige pågående drevet for å kutte ned i amerikanske politibudsjetter.

Jøden George Soros med sin samfunnsundergravende NGO «Open Society Foundations».

En aktivistorganisasjon som engasjerer seg i å hindre at illegale innvandrere blir deportert fra USA, kalt OCAD (Organized Communities Against Deportation), finansieres via stiftelser tilhørende den samfunnsundergravende jødiske mangemilliardæren George Soros.

Nå avslører Breitbart at OCAD er en av de gruppene som krever at politimyndigheter i USA skal få reduserte budsjetter, «Defund the Police» (Avfinansier politiet).

Kravet samarbeider med den jødisk organiserte og finansierte bevegelsen Black Lives Matter (BLM) som tilsammen med Antifa (Antifascistisk aksjon) utfører opptøyer i mange amerikanske byer.

OACD har tilhørt Defund the Police-aktivismen siden 2016 – det vil si lenge før det som nå kalles George Floyd-affæren som blant annet OACD, BLM og Antifa sier de protesterer mot nå.

På grunn av bristende informasjon om den rådende situasjonen i USA er det mange som tror at protestene og opptøyene som pågår er organiske reaksjoner på George Floyds død, men mange organiserte grupper anvender tilfellet som en vektarm for å øke sin innflytelse, skriver Breitbart.

OCAD listes til og med som «samarbeidspartner» på Open Society Foundations’ hjemmeside.

Under den siste tiden har OCAD oppfordret sine tilhengere til å støtte BLM-bevegelsen og har på sin Facebook-side skrevet «vår befrielse er avhengig av svart befrielse».

Les også:
Sionister sprer fake news om jøden George Soros
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjermund
2 år siden

George Soros står bak mye faenskap, når vil han bli stilt til annsvar for ondskapen han har satt igang?

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Rene satan på jord den jøden der.

Heimdal
2 år siden

Seks land har forbydd Soros å operere i sin nasjon: Pakistan, Polen, Tyrkia, Russland, Ungarn og Filippinene. Siden august 2017 har det pågått en underskriftskampanje i Usa for å erklære George Soros som terrorist og å ta fra han alle organisasjoner, mm. Det har samlet nok underskrifter til å få innfridd kravet til en respons fra det Hvite hus. George Soros har uttalt at hans mål er å ødelegge amerika og at han hater det amerikanske folket. Han blir 90 år om en måned, så spørs om han rekker å klare det, før helvete får tilbake en av sine bosser.… Les mer »

N.S
N.S
2 år siden

Oi så overraskende.

Espen
Espen
2 år siden

Og i Norge har vi vår egen lille Soros, jøden Ervin Kohn.
https://www.bitchute.com/video/FNwhKoZVPqvD/

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Finnes det EN samfunnsundergravende bevegelse/gruppe i Vesten idag som IKKE er finansiert av superjøden Soros? Han gjør alt han kan for å dra Europa og USA med seg til det helvetet som venter på ham, der han vil brenne i all evighet for sine synder.

Steinar
Steinar
2 år siden

Dødsstraff er hva han fortjener for alt han har gjort.

trackback
1 år siden

[…] bak kommunismen Kommunismens ukjente massemord Dagens video: Kommunismen – En blodig historie Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisasjon Dagens video: Hva er kulturmarxisme? […]

trackback
1 år siden

[…] av gruppe med dømt jødisk terrorist i styret Over 400 jødiske organisasjoner i USA støtter BLM Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA Opplysninger: Opprørsstøttere i USA finansieres av Soros – og […]

trackback
1 år siden

[…] også: Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA Lederskikkelse innen BLM og «Defund the police» arrestert for […]