Hjem Nyheter Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA

Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA

JØDISK MAKT Anti-deportasjonsgruppen OCAD som finansieres av George Soros’ stiftelser er en av aktørene i det nylige pågående drevet for å kutte ned i amerikanske politibudsjetter.

Jøden George Soros med sin samfunnsundergravende NGO «Open Society Foundations».

En aktivistorganisasjon som engasjerer seg i å hindre at illegale innvandrere blir deportert fra USA, kalt OCAD (Organized Communities Against Deportation), finansieres via stiftelser tilhørende den samfunnsundergravende jødiske mangemilliardæren George Soros.

Nå avslører Breitbart at OCAD er en av de gruppene som krever at politimyndigheter i USA skal få reduserte budsjetter, «Defund the Police» (Avfinansier politiet).

Kravet samarbeider med den jødisk organiserte og finansierte bevegelsen Black Lives Matter (BLM) som tilsammen med Antifa (Antifascistisk aksjon) utfører opptøyer i mange amerikanske byer.

OACD har tilhørt Defund the Police-aktivismen siden 2016 – det vil si lenge før det som nå kalles George Floyd-affæren som blant annet OACD, BLM og Antifa sier de protesterer mot nå.

På grunn av bristende informasjon om den rådende situasjonen i USA er det mange som tror at protestene og opptøyene som pågår er organiske reaksjoner på George Floyds død, men mange organiserte grupper anvender tilfellet som en vektarm for å øke sin innflytelse, skriver Breitbart.

OCAD listes til og med som «samarbeidspartner» på Open Society Foundations’ hjemmeside.

Under den siste tiden har OCAD oppfordret sine tilhengere til å støtte BLM-bevegelsen og har på sin Facebook-side skrevet «vår befrielse er avhengig av svart befrielse».

Les også:
Sionister sprer fake news om jøden George Soros
George Soros overfører 18 milliarder kroner til Open Society Foundations