Hjem Nyheter Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige

Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige

6

USA Den amerikansk-jødiske pedofile milliardæren Jeffrey Epstein ble arrestert på lørdag. Ifølge flere kilder i det amerikanske rettsvesenet er han mistenkt for sexhandel med mindreårige.

Den amerikansk-jødiske pedofile milliardæren Jeffrey Epstein (66) ble arrestert i New York lørdag kveld. Ifølge flere kilder i det amerikanske rettsvesenet er han mistenkt for sexhandel med mindreårige.

Det skal handle om et flertall ofre i både New York og Florida. Den jødiske finansmannen skal ha betalt flere titalls mindreårige for «massasje» og seksuelle tjenester mellom 2002–2005, men også ha planlagt nye sexhandelskriminalitet, hvilket sammenlagt kan gi ham opptil 45 års fengsel.

Epstein kommer trolig til å dukke opp i retten i New York på mandag.

Innslag om anklagene mot Jeffrey Epstein.

– Dette har virkelig latt vente på seg, sier advokaten David Boies som representerer de fornærmede i saken, Virginia Roberts Giuffre og Sarah Ransome.

– Det er et stort steg på veien til å få rettferdighet for alle ofrene for hr. Epsteins sexhandelsbedrift. Vi håper at påtalemyndigheten ikke stopper med Epstein, ettersom det var mange flere innblandet som deltok med ham og gjorde sexhandelen mulig, sier Boies.

Flere av milliardærens ansatte og medarbeidere antas å ha vervet jenter for Epstein, og noen ofre ble til slutt rekrutterere selv ifølge rettsvesenet.

Det fremkommer i tiltalen at jentene var så unge som 14 år og at Epstein visste at de var mindreårig.

I 2008 ble Epstein dømt til 18 måneders fengsel etter å ha erklært seg skyldig i å hatt sex med en 14 år gammel jente. Hadde han ikke fått kommet frem til en avtale med påtalemyndigheten og de fornærmede hadde han risikert 15 års fengsel, hvilket tyder på at det handlet om veldig alvorlig kriminalitet.

I mer enn et tiår har Epsteins overgrep vært kilde til søksmål, etterforskninger og skriverier i pressen, men tross all oppmerksomheten har finansmannen klart å unngå merkbar straff.

Avisen Miami Herald publiserte på slutten av 2018 en serie om hvordan finansmannens rikdom, makt og innflytelse har beskyttet ham fra føderal tiltale.

I flere år har The Daily Beast rapportert om Epsteins trolige overgrep, hans korte fengselsstraff og lette behandling fra den føderale påtalemyndigheten, som la ned en 53 sider lang tiltale mot ham.

Epstein har i en tidligere sak fått til en avtale med retten, delvis ettersom påtalemyndigheten fryktet at saken ikke kunne vinnes, da finansmannens stjerneadvokater hadde funnet ufordelaktig informasjon om ofrene som for eksempel innlegg på sosiale medier der narkotikamissbruk har blitt antydet.

Opp gjennom tiden har milliardæren helt uhindret av myndighetene kunnet reise frem og tilbake mellom sine forskjellige eiendommer i blant annet Palm Beach, New York City, Virgin Islands og New Mexico i sitt privatfly, hvor unge kvinner skal ha blitt transportert for å forenkle de systematiske overgrepene.

Den jødiske milliardæren har koblinger til makthavere som USAs president Donald Trump, det britiske kongehuset og den tidligere presidenten Bill Clinton.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
3 år siden

Begynner å bli en bra del av disse som endelig straffeforfulges. Bare i USA så er det nå i hvert fall 2000 pedofile som myndighetene har aksjonert mot. Vel å merke så eksisterer det ikke interesse å sikte slike folk i liberale land for det ødelegger bildet dem ønsker att publikum skal ha når det kommer til alt som er del av eller kan knyttes mot pride ideologien.

Roar
Roar
3 år siden
Arno
Arno
3 år siden

Hvilken «statlig sponsor» kan det være mon tro som skaffer seg strupetak på mektige individ i USA for å få dem til å gjøre som disse «powerful people» vil, mon tro? Det bør ikke så vanskelig å gjette seg til hvem det kan være… Conservative author Ann Coulter lays out her theory that sex offender Jeffrey Epstein had a «state sponsor» or «powerful people» behind him and he used to rope in other powerful people for blackmailing purposes. It just seems to me something much bigger is behind this — perhaps a state sponsor — powerful enough people… It just… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Arno
3 år siden

Mossad operasjon for å ha pressmiddel på «eliten».

trackback
3 år siden

[…] pedofile jødiske finansmannen Jeffrey Epstein ble i juli pågrepet på flyplassen Teterboro i New Jersey, […]

trackback
3 år siden

[…] også: Jøden Jeffrey Epstein arrestert for sexhandel med mindreårige Jøden Jeffrey Epstein er død – funnet hengt i fengselscellen FILM: Journalist truet på livet […]