Hjem Nyheter – Jødene bruker holocaust til å utnytte tyskerne

– Jødene bruker holocaust til å utnytte tyskerne

 EGYPT  Den egyptiske programlederen Gaber al-Karmoty stiller seg kritisk til Vestens påståtte ytringsfrihet, da personer kan bli fengslet for å ha uttrykt tvil omkring «holocaust» eller vært kritisk til jødisk innflytelse i Vesten.

Gaber al-Karmoty
Gaber al-Karmoty

Nyhetsankeret Gaber al-Karmoty i den egyptiske TV-kanalen ONTV, som spesialiserer seg på nyheter og politiske spørsmål fra den arabiske verden, hevder jødene benytter seg av «holocaust» for å utnytte tyskerne. Alt er tillatt i Vesten, men «holocaust» er tabu, uttaler al-Karmoty om Vestens hyklerske holdning til ytringsfrihet.

Roger Garayudy
Roger Garayudy

Den egyptiske programlederen peker på at de som tviler på «holocaust» blir, i henhold til «ytringsfrihetens prinsipper», fengslet og fornedret i den såkalte frie Vesten. Som eksempel nevnes den franske professoren og revisjonisten Roger Garaudy, som etter sin oppvåkning ble straffet for boken Den israelske politikkens grunnleggende myter. Boken handler om hvordan sionist-mafiaen opprettholder holocaust-myten på grunn av egeninteresser.

Israel maser om holocaust år etter år. De gråter og klager om holocaust, om alt dette blod og all denne smerte. Og de går ut i klagesang: Vi ble torturerte, vi vil ha erstatning, ja hva som helst. Men så kommer en fransk intellektuell som Roger Garaudy og sier: «Holocaust var bare et show. Det henger ikke på greip.» Hva gjorde de med Garaudy? De fornedret ham.

Se klippet nedenfor: