Hjem Nyheter Globalt Jødene har blitt utvist fra flere land enn det som tidligere har...

Jødene har blitt utvist fra flere land enn det som tidligere har vært kjent

6

HISTORIE I henhold til en ny studie har det jødiske folk gjennom historien blitt fordrevet over 300 ganger fra ulike samfunn. Ved tidligere beregninger har en kun kommet frem til 109 tilfeller.

Ifølge jødisk mytologi ble jødene i en mørk fortid utvist fra antikkens Egypt. Dette er siden en skjebne som det jødiske folket har opplevd igjen og igjen opp gjennom historien i et stort antall mer veldokumenterte tilfeller.

Ved tidligere beregninger har man ofte anslått antall utvisninger av det jødiske folk til å være 109 tilfeller.
En ny beregning, som ble publisert i slutten av mai i år, viser at antallet utvisninger er betydelig høyere enn tidligere antatt.

LES OGSÅ: «Jødeparagrafen»

Det er en bruker ved nettsamfunnet 4chan som i løpet et års tid har lykkes i å samle kilder for hele 311 forskjellige tilfeller der jødene er blitt utvist fra forskjellige land, byer eller deler av landet. Brukeren har totalt funnet 359 tilfeller hvor det hevdes at forvisninger av jøder har funnet sted, men har altså så langt bare klart å finne (tilfredsstillende) kilder for 311 av tilfellene.

Klikk på bildet for å se den komplette listen over alle jødeutvisningene som ble gjennomført mellom år 733 f.v.t. og år 2014.

Frihetskamp har ingen mulighet til å undersøke alle kilder, og lar det dermed bli opp til hver enkelt å vurdere nøyaktigheten av informasjonen. Det er dog åpenbart at de fleste referansene er etablerte kilder som ikke kan beskyldes for å være «antisemittiske» eller lignende.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Norrøn
Norrøn
5 år siden

Så kan man attpåtil nevne at jøder ble nektet adgang til Riket Norge etter at de skrev grunnloven i 1814. Det finnes sikkert flere eksempler som det også.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Jødene er universelt hatet eller i alle fall mislikt. Og pga av deres atferd, ikke minst i form av samfunnsødeleggende virksomhet og moralsk subversjon, ført til at de har blitt forvist over 300 ganger fra forskjellige land og områder. Nå har de Israel som kriminelt hovedkvarter, mens de utøver betydelig makt i det politiske, økonomiske og kulturelle toppskiktet, ikke minst i USA.

Sigurd Drakegull
Sigurd Drakegull
5 år siden

Hvis man drar i snoren, når hoffjøde nummer ett sitter på tronen, så blir han ikke utvist, men utsluset.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Forundrer meg ikke. Dem er noe for seg selv.

Lie
Lie
5 år siden

De var mislikt omtrent over hele Europa og sikkert andre kontinenter uten at jeg har sjekket det skikkelig opp. Skikkelser som Voltaire f.eks sa bla dette om jøder; «uvitende og barbariske folk, som har lenge vært det mest groveste griskhet med det mest motbydelige overtro, og kombinerer uovervinnelig hat mot alle andre folk som tolererer dem og som gjør dem rike» og «det mest forferdelige folk på jorden». Han mislikte også sterkt katolisismen og islam. Og demokrati som de fleste andre store og mest innflytelsesrike Europeere. Altså alle de tre semittiske religionene, da han mente de var oppdiktet.Som stemmer nok… Les mer »