Hjem Nyheter Europa Jøder feirer angrepet mot synagogen i Halle

Jøder feirer angrepet mot synagogen i Halle

6

JØDISK LIDELSE Hatkrimangrepet mot synagogen i tyske Halle var en festlig hendelse, syntes en del av forsamlingsmedlemmene.

Skjermdump: Arutz Sheva 7.

Da jøder på onsdag den 9. oktober feiret Yom kippur ble verden rystet av nyheten om at et område utenfor synagogen samt en tyrkisk kebabrestaurant i tyske Halle hadde blitt angrepet av en hvit «nynazist» som skjøt og drepte to personer.

Europaparlamentets talsmann David Sassoli uttrykte forferdelse for det som Tysklands jødiske forsamling ble utsatt for i og med gjerningen. Helt tilfeldig kom så krav fra jødiske forsamlinger og politikere i Tyskland om at staten må bruke mer ressurser på å beskytte jødiske objekter.

Terrorangrepet – en glad fest

Men ikke alle jøder oppfattet drapsangrepet som traumatisk eller sørgelig. Etter angrepet og feiringen av Yom kippur ble overlevere etter Halleangrepet med politieskorte busset bort fra området.

Ifølge den israelske nyhetssiden Arutz Sheva 7 uttrykte overleverne fra terrorangrepet sin jødiske stolthet på bussen fra synagogen gjennom å synge og danse.

En reporter fra den israelske public service-kanalen KAN var ombord på bussen og intervjuet de feirende jødene.

Se filmen på Nordfront

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Sykt å fryde seg over drap.

Steinar
Steinar
2 år siden

Skulle ikke forundre meg om han skytteren var nok en sionist som gjorde false flag

Catabienze
Catabienze
Svar til  Steinar
1 år siden

Jeg tror at det var falsk flagg. La merke til røde og hvite gjenstander som man så i videoen som gjerningspersonen tok opp. Samme farger som klærne til Brenton Tarrants medhjelpere hadde. Dette er farger som kan være knyttet til Yom Kippur. Purpur, skarlagen og hvitt. Noe som er rart, er at vegger og interiør i den tyrkiske kebabrestauranten også var røde og hvite. Og jeg lurer på om ikke også offeret der var kledd i disse fargene. Synes at det er rart at kun en person var tiltalt i Chrischurch, når man så tydelig så medhjelperne i videoen. Har… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Merkelige skapninger

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Motbydelig oppførsel. Min sympati har for lengst tatt slutt, da jødene oppfører seg som hyklende barbarer.

Heia Motstandsbevegelsen!

Stian
Stian
2 år siden

Nei, disse snabeldyrene er ikke lett å skjønne seg på, gitt. Men ut skal de.