Hjem Nyheter Europa Jøder i Ukraina i opprør: politiet vil kartlegge jødiske kriminelle

Jøder i Ukraina i opprør: politiet vil kartlegge jødiske kriminelle

3

JØDISK KRIMINALITET Politiet i en ukrainsk by vil bekjempe jødisk kriminalitet. Et brev fra politiet med krav om en adresseliste over medlemmene av byens jødiske forsamling opprører jødiske følelser.

Jødiske pilegrimer. Foto: Sputnik.

Politiet i den ukrainske byen Kolomyya har i et brev bedt om en liste over medlemmer av det jødiske samfunnet i byen.

Kolomyya har 60 000 innbyggere og ligger i den vestre Ivano-Frankiviska-regionen, skriver RT News. Hensikten med å opprette et jøderegister i byen er å bekjempe jødisk kriminalitet.

Brevet ble sendt av en politisjef til den jødiske lederen i Kolomyya, Yakov Zalishchiker. Politisjefen som sendte brevet i midten av februar krevde navn, adresse og telefonnummer til den jødiske forsamlingens medlemmer; både ortodokse jøder og universitetstudenter med «jødisk etnisitet» som inngår i forsamlingen.

Den jødiske kriminaliteten som nevnes og som «må bekjempes» er «transnasjonale og etniske kriminelle organisasjoner».

Sjefen for den ukrainske jødiske komiteen, Eduard Dolinsky, fotograferte brevet sammen med en skriftlig uttalelse om at han nekter å samarbeide med politiet og utlevere de begjærte opplysningene.

«Dette er en fullstendig skandale og åpen antisemittisme. Dette er spesielt farlig når det kommer fra en myndighet som skal opprettholde loven og vi må bekjempe akkurat [den antisemittismen] som [myndighetene] begår», skriver Dolinsky også.

Den jødiske forsamlingen i Kolomayya rapporteres å ha kun 81 medlemmer. Jødene driver en juridisk kamp mot byens forvaltning angående tre jødiske gravsteder, hvorav en ble etablert tidlig på 1600-tallet.

I 2018 forvandlet byens ledelse gravstedene til byparker. Zalishchiker hevder at den beslutningen er en måte å legitimere at nasjonalister plasserer kristne minnekors av døde i nærheten av en av de jødiske gravstedene, hvilket de begynte å gjøre i 2017.

Politiets krav om å få en liste over den jødiske forsamlingens medlemmer «vekker ubehagelige minner av holocaust» [av 6 millioner jøder], hevder flere ukrainske offentlige personer.

Hvorfor politisjefens arbeid mot organisert jødisk kriminalitet og hans brev ikke vekker ubehagelige minner av den jøde-bolsjevikiske utryddelsen av 16,5 millioner europeere, som systematisk ble sultet til døde i Holodomor – hovedsakelig i Ukraina – rapporteres ikke av RT.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Ukraina har vært styrt av jøder og jødeallierte siden kuppet på Maidan, Kiev, i 2004, og er på mange måter deres «brohode» inn mot Russland. Det gamle (jødiske) Khazarriket lå i Svartehavsområdet, og strakte seg inn over deler av nåværende Ukraina. Storparten av landets politikere, inklusive presidenten, er av jødisk herkomst, og er slett ikke ukrainere eller ukrainsk-russiske. Og stadig hører vi at Russland «annekterte» Krimhalvøya, noe over 90% av befolkningen stemte for.

David T
David T
2 år siden

Jødenes evige strategi er å SUTRE, SUTRE, SUTRE og fremstille seg som offer. Ved den minste motstand, når de blir avslørt for et eller annet, så skriker de som små jævla barn og kaller det et angrep. Det finnes ingen ære og stolthet blant disse.

David T
David T
2 år siden