Hjem Nyheter Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen...

Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»

14

JØDISK HAT En jødisk lobbygruppe i USA har erklært krig mot hvit nasjonalisme. De mener blant annet at president Donald Trump og Republikanerne utgjør den største «trusselen mot jøder i USA».

Den jødiske gruppen «Bend the Arc: Jewish Action» har erklært krig mot hvit nasjonalisme. I et filmklipp publisert på YouTube forteller de at de i løpet av 2020 kommer til å «beseire hvit nasjonalisme».

Den jødiske gruppen mener blant annet at USAs president Donald Trump og hans parti Republikanerne utgjør «den største trusselen mot jøder i USA». Dette til tross for at Trump nærmest har underkastet seg og gjort flere tjenester for sionismen og Israel enn noen annen amerikansk president tidligere.

På lørdag hadde klippet på YouTube 8 315 tomler ned og bare 60 tomler opp, men i skrivende stund har denne statistikken blitt skjult. Kommentarfunksjonen har også blitt deaktivert.

Les også:
Bernie Sanders lanserer ny anti-hvit kampanjefilm: «Stolt over å være jødisk»
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
14 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kai
Kai
2 år siden

Død over sionismen!

Steinar
Steinar
2 år siden

Men for all del, la oss heller forbanna «nazistene» og hylle den jødiske globalismen som vant i 1945 og som har gitt oss et så spennende og eksotisk samfunn full av eksplosive overraskelser. La oss alle takke jødene. *sarkasme*

Heimdal
2 år siden

Dette har de holdt på med siden tidenes morgen. Les hva de sier om seg selv:
«Our jewish race is the master race. We jews are the divine Gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects.»
– Menachem Begin, Israels 6. statsminister (1977-1983)

Heimdal
Svar til  Heimdal
2 år siden

Maurice Samuel, en jødisk intellektuell og skribent, er kjent for sitt verk «You Gentiles» som ble publisert i 1924. På side 155 skriver han:
«We Jews, We are the destroyers and will remain the destroyers. Nothing you can do will meet our demands and needs. We will forever destroy because we want a world of our own.»
Det meste av hans skrifter omhandlet jødedommen og jødenes rolle i historien og det moderne samfunnet. Han mottok bokpriser fra jødiske felleskap for sine verker, så dette var ingen «anti-semitt» om noen som leser her tror det.

Sidsel
Sidsel
2 år siden

De løgnaktige som kaller seg jøder liker å sole seg i glansen fra den tiden de var et utvalgt folk. Det står i vår bok at de er blasfemiske. Men de kristne har våknet og de som kaller seg jøder har tapt kampen! De siste 70 årene etter at dokumenter er åpnet ligger de tynnere an enn før.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Motbydelige parasitter. Vi får se hvem som kommer til å beseire hvem. Hele verden er nå i ferd med å våkne.

Robert
Robert
2 år siden

Den evige jøden fornekter seg ikke. Lurer på hvorfor jødene har blitt kastet ut fra over hundre land gjennom verdenshistorien. Mon tro om det er noe de gjør selv? Ja, til å gjeninnføre jødeparagrafen.

Marius Simonsen
Marius Simonsen
2 år siden

De må jo for faen tåle ?når de går ut med noe sånt. Nei, bare å stenge alt og drite i kritikk.

Øystein Vaule
Øystein Vaule
2 år siden

En film rett fra helvette.
Helt sykt å se.
2020 blir et avgjørende år!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

En interessant koalisjon av «ekte» jøder, negre og andre, som ikke er fornøyd før USA blir fullstendig overtatt av Guds folk, slik at de kan øse sine velsignelser – kfr tikkun olam – over ikke bare USA men hele verden. Som jøder flest stoler de ikke på goyim, selv om feks Trump har gitt jødene ALT de har bedt om, og litt til. Nei, deres verden blir ikke trygg før den siste goy ligger i støvet og slikker deres føtter. Hvorfor drar de ikke til Israel, når de føler seg så utrygge blant goyim? Så kan de slippe å forholde… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Det kan umulig være alle muslimene som de tvinger ut fra Midtøsten ved og destabilisere landene deres med krig og elendighet… neida det er selvfølgelig vi hvite som blir færre og færre i en verden av galskap!

trackback
2 år siden

[…] også: Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020» Bernie Sanders lanserer ny anti-hvit kampanjefilm: «Stolt over å være jødisk» FBI likestiller […]

trackback
1 år siden

[…] video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen? Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020» Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase Orbán: «Soros […]