Hjem Nyheter Jøder og afrikanere allierer seg i anti-hvitt kulturprosjekt

Jøder og afrikanere allierer seg i anti-hvitt kulturprosjekt

5

JØDISK MAKT I begynnelsen av februar ble organisasjonen «Svart-jødiske underholdningsalliansen» stiftet som skal føre en felles kulturkamp mot hvite. En av toppsponsorene er jødisk makt-organisasjonen ADL.

T.v. Jødisk rabbiner, T.h. BLM-bevegelsen. Bilder: CC public domain

Den 1. februar ble dannelsen av organisasjonen «Svart-jødiske underholdningsalliansen» (BJEA), eller Black-Jewish Entertainment Alliance annonsert, en organisasjon som har som mål å føre kulturkamp mot hvite folkeslag.

På sin nettside beskrives det at de to etniske gruppene må hjelpe hverandre, i en tid da rasisme og antisemittisme øker rundt om i verden.

Begge folkegruppene anser seg å være «undertrykte av hvite folkeslag».

BLM-bevegelsen skal bli sionistisk

Målet med organisasjonen BJEA, i det minste fra jødenes side, kommer til å være å skape en sionistisk holdning også hos den voldsomme anti-hvite samfunnsødeleggende opprørsbevegelsen Black Lives Matter.

Gjennom finansielle gulrøtter og politisk lobbyvirksomhet skal organisasjonen få ledende svarte profiler til å ta avstand fra grupper som går imot jødenes interesser, som for eksempel Nation of Islam.

BLM-bevegelsen har også tidligere vist forsiktig støtte til Palestina i konflikten med Israel, noe som den nye jødisk makt-organisasjonen tenker å sette en stopper for. Man vil i stedet at svarte skal fortsette å angripe de hvites interesser, samtidig som man slår ring om og verner jødenes interesser.

En organisasjon med jødisk bakgrunn

En av den nye lobbygruppens største sponsorer er en enda større jødisk makt-organisasjon, selveste Anti-Defamation League (ADL). ADLs administrerende direktør, Jonathan Greenblatt gikk tidlig ut med sin støtte for organisasjonen BJEA.

Organisasjonens medlemmer listes opp i en pressemelding de gikk ut med i starten av februar i år. Foruten et antall svarte kjendiser er de fleste av medlemmene, ikke overraskende, fremstående jøder i den anti-hvite underholdningsindustrien.

En av de litt uventete medlemmene i jødisk makt-organisasjonen, er den svarte rapperen Nick Cannon. Han har tidligere kritisert en del jødiske profiler, som han mener har vært delaktige i å undertrykke svarte, noe som resulterte i at han mistet jobben sin i den jødiskeide tv-kanalen CBS Viacom.

Etter å ha omfavnet sionismen og gått med i den nystiftede svart-jødiske lobbyorganisasjonen BJEA, fikk den tidligere kritikeren tilbake jobben sin på CBS.

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
Dagens video: De jødiske slavehandlerne
Dagens video: Jødene og slavehandelen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

(((Mordor))) samler sine tropper.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Det de gjør, er at de utnytter svarte til å føre sin kamp mot hvite. De bryr seg langt pokker i svarte selv, og vil garantert dolke dem i ryggen når de føler de ikke har bruk for dem lenger.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Det finnes de som utnytter, og det finnes de som lar seg utnytte.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Jødene bruker alle. For eksempel fikk jeg mail fra Majed El Shafie i One Free World International på lørdag. Han fortalte at han og organisasjonen hjelper kristne i Armenia, som har blitt tvunget til å flykte fra sine hjem på grunn av krigen med Azerbaijan. Men Shafie er også med i en film utgitt av Clarion Project, som heter Faithkeepers. I denne filmen utnytter Clarion Project (jødisk etterretning) assyriske barn i en propaganda for Kurdistan (som har hatt et bredt samarbeid med ISIS, og som grovt undertrykker assyrere med blant annet etnisk rensing). Så Israel sender våpen til Azerbaijan, og… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: «Antirasisme» er kun et kodeord for Anti-hvit Soros legger 220 millioner dollar i anti-hvit virksomhet i USA Jøder og afrikanere allierer seg i anti-hvitt kulturprosjekt […]