Hjem Nyheter Jøder og afrikanere allierer seg i anti-hvitt kulturprosjekt

Jøder og afrikanere allierer seg i anti-hvitt kulturprosjekt

JØDISK MAKT I begynnelsen av februar ble organisasjonen «Svart-jødiske underholdningsalliansen» stiftet som skal føre en felles kulturkamp mot hvite. En av toppsponsorene er jødisk makt-organisasjonen ADL.

T.v. Jødisk rabbiner, T.h. BLM-bevegelsen. Bilder: CC public domain

Den 1. februar ble dannelsen av organisasjonen «Svart-jødiske underholdningsalliansen» (BJEA), eller Black-Jewish Entertainment Alliance annonsert, en organisasjon som har som mål å føre kulturkamp mot hvite folkeslag.

På sin nettside beskrives det at de to etniske gruppene må hjelpe hverandre, i en tid da rasisme og antisemittisme øker rundt om i verden.

Begge folkegruppene anser seg å være «undertrykte av hvite folkeslag».

BLM-bevegelsen skal bli sionistisk

Målet med organisasjonen BJEA, i det minste fra jødenes side, kommer til å være å skape en sionistisk holdning også hos den voldsomme anti-hvite samfunnsødeleggende opprørsbevegelsen Black Lives Matter.

Gjennom finansielle gulrøtter og politisk lobbyvirksomhet skal organisasjonen få ledende svarte profiler til å ta avstand fra grupper som går imot jødenes interesser, som for eksempel Nation of Islam.

BLM-bevegelsen har også tidligere vist forsiktig støtte til Palestina i konflikten med Israel, noe som den nye jødisk makt-organisasjonen tenker å sette en stopper for. Man vil i stedet at svarte skal fortsette å angripe de hvites interesser, samtidig som man slår ring om og verner jødenes interesser.

En organisasjon med jødisk bakgrunn

En av den nye lobbygruppens største sponsorer er en enda større jødisk makt-organisasjon, selveste Anti-Defamation League (ADL). ADLs administrerende direktør, Jonathan Greenblatt gikk tidlig ut med sin støtte for organisasjonen BJEA.

Organisasjonens medlemmer listes opp i en pressemelding de gikk ut med i starten av februar i år. Foruten et antall svarte kjendiser er de fleste av medlemmene, ikke overraskende, fremstående jøder i den anti-hvite underholdningsindustrien.

En av de litt uventete medlemmene i jødisk makt-organisasjonen, er den svarte rapperen Nick Cannon. Han har tidligere kritisert en del jødiske profiler, som han mener har vært delaktige i å undertrykke svarte, noe som resulterte i at han mistet jobben sin i den jødiskeide tv-kanalen CBS Viacom.

Etter å ha omfavnet sionismen og gått med i den nystiftede svart-jødiske lobbyorganisasjonen BJEA, fikk den tidligere kritikeren tilbake jobben sin på CBS.

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
Dagens video: De jødiske slavehandlerne
Dagens video: Jødene og slavehandelen