Hjem Nasjonal kamp Media Jøder og filosemitter går til det ekstreme – kaller kritikk mot deres...

Jøder og filosemitter går til det ekstreme – kaller kritikk mot deres virksomheter for sykdom som må kriminaliseres

JØDISK MAKT I et halvtime langt videoklipp kan man høre hvordan jøder og filosemitter går til det ekstreme og kaller kritikk mot sionisme og jødiske virksomheter for en sykdom som må kriminaliseres og bekjempes.

Den selverklærte filantropen og jøden Ronald S. Lauder, president i World Jewish Congress, som er en av mange jødiske lobbyorganisasjoner, mener at det må iverksettes strenge lover mot kritikk av jøder og deres virksomheter.

Jøder og filosemitter går til det ekstreme ved å fremstille kritikk og motstand mot deres virksomheter som en sykdom, et virus, som må kriminaliseres og bekjempes med harde midler.

I et halvtime langt videoklipp satt sammen av Adam Green fra Know More News, kan man høre deres arrogante fremtoning der de klassifiserer kritikere som mentalt syke, og attpåtil hevder at det bare er en konspirasjonsteori at det eksisterer jødisk makt, at jøder innehar viktige og ledende posisjoner innen media, bank, osv, samt at jøder blant annet har en ledende rolle bak den internasjonale globalismen som har påført ikke-jøder enorme lidelser.

Se videoklippet nedenfor:

Jødisk makt-bevegelsen har den seneste tiden flyttet frem sine posisjoner i verden takket være at folk har latt seg lure av kontrollert opposisjon og således stemt disse kreftene frem. Med ytterligere makt og filosemitters hjelp har de også trappet opp kampen mot hvite nasjonalister og det de selv kaller «antisemitter», dvs. enhver som kritiserer Israel og jødenes virksomheter i verden.

I et annet kort videoklipp kan man høre den tidligere israelske ministeren Shulamit Aloni selv innrømme hvordan jødene bevisst benytter seg av ordet antisemittisme og «holocaust» som et «triks for å kvele legitim kritikk av det sionistiske Israel». Videre i intervjuet kan man også høre henne innrømme at den jødiske lobbyen har en enorm makt i USA, at de har mange penger, at de kontrollerer media, og «andre ting».

Se videoklippet nedenfor: