Hjem Nyheter Norden Jødinne: Kun aviser for jøder og Nordfront skriver om jødisk makt

Jødinne: Kun aviser for jøder og Nordfront skriver om jødisk makt

1

JØDISK MAKT Kun aviser av og for jøder, samt medier som Nordfront, skriver om jødisk makt, konstaterer en jødinne.

Skjermbilde: Twitter

Kun aviser for jøder og medier som Nordfront skriver om jødisk makt, konstaterer frilansskribenten og jødinnen Naomi Abramowicz i et innlegg på Twitter. Innlegget skriver hun etter å ha lest et nummer av avisen Menorah, der en tekst som berører den jødiske innflytelsen i den amerikanske politikken var publisert.

At jødiske interesser utøver en stor innflytelse over den amerikanske politikken har lenge vært åpenbart for de fleste seriøse bedømmere. Disse interessene kan kobles til slikt som unødvendig krigføring i Israels nærområde og til angrep mot de amerikanske innbyggernes rettigheter som frie våpenlover og ytringsfriheten.

Etter det siste valget har den jødiske gruppen også lykkes å legge beslag på 27 prosent av ministerpostene i president Joe Bidens regjering, viser en gjennomgang Nordfront tidligere har gjort. Dette tross at de kun utgjør to prosent av USAs befolkning.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
7 måneder siden

I sine egne fora og publikasjoner – «for Jews only» – er jødene ofte helt åpne om hvilken innflytelse og makt de utøver i ulike land i verden, ikke minst i USA, men også i UK, Tyskland og Frankrike, bl.a. Dersom goyim skulle si det samme er anklagen alltid den samme; ANTISEMITTISME. Men gradvis har denne merkelappen mistet mye av sin kraft, og takket være internett har mange goyim fått kunnskaper og mot til å stå opp mot jødenes subversjon.