Hjem Nyheter Norden Jødinne vil forby Motstandsbevegelsen i Sverige etter moskéangrepet på New Zealand

Jødinne vil forby Motstandsbevegelsen i Sverige etter moskéangrepet på New Zealand

9

SVERIGE Jødinnen Helle Klein vil forby Den nordiske motstandsbevegelsen etter moskéangrepet på New Zealand.

Jødinnen Helle Klein.
Jødinnen Helle Klein. Skjermdump: Helleklein.se.

I et twitter-innlegg spør jødinnen Helle Klein, som er prest i den svenske kirken, når Den nordiske motstandsbevegelsen kommer til å betraktes som en terrorbevegelse i Sverige.

Anledningen er i følge innlegget at Brenton Tarrant, som gjennomførte et angrep mot en moské på New Zealand, har «åpenbare koblinger» til «hvit makt-miljøet».

Akkurat hvordan angrepet på New Zealand har noe med Motstandsbevegelsen å gjøre forklares ikke i innlegget.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Først; en kvinne kan og skal ikke være prest. Så; en jødinne, som bærer blodskyld for jødenes drap på Jesus, kan ikke representere de kristne, som ser på Jesus som frelser. Dernest; en kirke som både godtar kvinnelige prester, og jøder/jødinner, om enn konverterte, som prester, er ingen kirke lenger, men en absurditet.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

«bærer blodskyld for jødenes drap på Jesus» – Det gjør hun neppe da hun høyst sannsynlig er av khazar-aschkenazi avstamming og i så fall ikke har en ‘dråpe blod’ fra de som fikk Jesus pint, korsfestet og drept.

Hadde hun oppriktig konvertert til kristendommen var hun heller ikke jødinne lenger, men det er vel høyst sannsynlig at det dreier seg om skinnkonvertering og infiltrering. Helt enig i det du skriver i siste setning.

Reodor
Reodor
2 år siden

Denne Talmud-prestinnen burde vel argumentere for å forby jødedom i Sverige også da siden israelske soldater bruker palestinske barn som skytetrening på daglig basis.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Judisk terrorist (Baruch Goldstein) skjuter 1994 ihjäl nästan 50 bedjande människor vid moské i Palestina. https://sv.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein

Steinar
Steinar
2 år siden

Massimmigration & White genocide + End of Free speech and Political opposition = Ticking bombs! Thank you jews!

Øystein
Øystein
2 år siden

Det luktet rotte av hele New Zealand hendelsen med engang jeg hørte om det. Jeg så akkurat filmen og fikk med meg detaljer på geværet samt musikken som ble spilt. Nå er Breivik og «Høyre-ekstreme miljø» innblandet i media-omtalen og her har vi nå en jødinne skriker etter forbud. Hvor åpenbart kan det bli? Gjerningsmannen var enten fullstendig hjernevasket av Mossad agenter, utstyrt og betalt, eller så var han bare en ignorant og jævlig sint mann som fikk nok en dag i dette sinn-syke samfunnet vi lever i nå i 2019. Eller, kanskje han var døende og hadde en datter… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Øystein
2 år siden

«Gjerningsmannen var enten fullstendig hjernevasket av Mossad agenter, utstyrt og betalt,»

Zionist-satanistene var i alle fall tydeligvis informert om hva som skulle skje. De foretok 100 bombetokt (!) mot Gaza i timene efter terrornyheten tok all oppmerksomhet. De benytter ALLTID store hendelser andre steder til å begå ny djevelskap. Dette har de gjort siden Koreakrigen og den sovjetiske invasjonen av Ungarn im1956.

«Never let a crises go to waste!», er et av mottoene deres.

«Tysk krigs-musikk?» – Nei, det der var nok noe balkansk. Tror det var serbisk. Ganske suggererende musikk.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette angrepet her har ingenting med oss nasjonalsosialister å gjøre. Vi er fredelige mennesker. Jeg blir provosert at enkelte tror noe så horribelt om organisasjonen.