Hjem Nyheter Globalt Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

4
DEL

ALT-MEDIA Red Ice ser nærmere på saken der en jødisk akademiker fra Harvard University nylig innrømmet på Tysk TV at folkeutbyttet i Europa er orkestrert.

Yascha Mounk er en tyskjødisk akademiker og journalist som jobber som foreleser ved Harvard University i Boston. Som frilansjournalist skriver han for The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Slate.com og Zeit Online.

Han ble nylig intervjuet på den tyske statskanalen om fremveksten av «onde høyrepopulister» i Tyskland og Europa. Under intervjuet innrømmet han at «Vi prøver et historisk unikt eksperiment: Å transformere et mono-etnisk, monokulturelt samfunn til et multietnisk».

Mounk slutter seg til en lang liste mennesker som alle har innrømmet at det foregår et et pågående folkeutbytte i Europa og i andre land som er grunnlagt av europeere. Barbara Spectre, Gregor Gysi, Anetta KahaneNoel Ignatiev – bare for å nevne noen – har alle sagt åpenlyst at det flerkulturelle eksperimentet handler om å «få slutt på hvithet». Det betyr at disse menneskene bruker muligheter som «flyktningkrisen» til å forandre europeiske land til flerkulturelle. Det handler ikke om å hjelpe mennesker i nød, det handler om å transformere nasjoner. Det handler ikke om lave fødselsrater og økonomiske grunner, det handler om å oversvømme europeiske land med rasefremmede.

Les også:
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Gregor Gysi hyller hvitt folkemord

4
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Proverbs 26:11AnonymsurferEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Redice.tv er et must for alle nasjonalsinnede som med sine proffe videoer også når ut til normiene. Er stolt av å støtte dem økonomisk.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Jo større «diversitet» og oppsplitting i ulike etniske grupper, jo tryggere regner jødene det er for dem. Derfor er de varme(?) tilhengere av ubegrenset invasjon av rasefremmede, LHBTP-fenomenet, spesielt transegalskapen, osv. Deres mål er undergravning og på sikt ødeleggelse av hvite, etnisk homogene samfunn i Europa og Norden.

trackback

[…] Källa: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment […]