Hjem Nyheter Globalt Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

ALT-MEDIA Red Ice ser nærmere på saken der en jødisk akademiker fra Harvard University nylig innrømmet på Tysk TV at folkeutbyttet i Europa er orkestrert.

Yascha Mounk er en tyskjødisk akademiker og journalist som jobber som foreleser ved Harvard University i Boston. Som frilansjournalist skriver han for The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Slate.com og Zeit Online.

Han ble nylig intervjuet på den tyske statskanalen om fremveksten av «onde høyrepopulister» i Tyskland og Europa. Under intervjuet innrømmet han at «Vi prøver et historisk unikt eksperiment: Å transformere et mono-etnisk, monokulturelt samfunn til et multietnisk».

Mounk slutter seg til en lang liste mennesker som alle har innrømmet at det foregår et et pågående folkeutbytte i Europa og i andre land som er grunnlagt av europeere. Barbara Spectre, Gregor Gysi, Anetta KahaneNoel Ignatiev – bare for å nevne noen – har alle sagt åpenlyst at det flerkulturelle eksperimentet handler om å «få slutt på hvithet». Det betyr at disse menneskene bruker muligheter som «flyktningkrisen» til å forandre europeiske land til flerkulturelle. Det handler ikke om å hjelpe mennesker i nød, det handler om å transformere nasjoner. Det handler ikke om lave fødselsrater og økonomiske grunner, det handler om å oversvømme europeiske land med rasefremmede.

Les også:
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Gregor Gysi hyller hvitt folkemord
Hvitt Folkemord