Hjem Nyheter Globalt Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment

8

ALT-MEDIA Red Ice ser nærmere på saken der en jødisk akademiker fra Harvard University nylig innrømmet på Tysk TV at folkeutbyttet i Europa er orkestrert.

Yascha Mounk er en tyskjødisk akademiker og journalist som jobber som foreleser ved Harvard University i Boston. Som frilansjournalist skriver han for The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Slate.com og Zeit Online.

Han ble nylig intervjuet på den tyske statskanalen om fremveksten av «onde høyrepopulister» i Tyskland og Europa. Under intervjuet innrømmet han at «Vi prøver et historisk unikt eksperiment: Å transformere et mono-etnisk, monokulturelt samfunn til et multietnisk».

Mounk slutter seg til en lang liste mennesker som alle har innrømmet at det foregår et et pågående folkeutbytte i Europa og i andre land som er grunnlagt av europeere. Barbara Spectre, Gregor Gysi, Anetta KahaneNoel Ignatiev – bare for å nevne noen – har alle sagt åpenlyst at det flerkulturelle eksperimentet handler om å «få slutt på hvithet». Det betyr at disse menneskene bruker muligheter som «flyktningkrisen» til å forandre europeiske land til flerkulturelle. Det handler ikke om å hjelpe mennesker i nød, det handler om å transformere nasjoner. Det handler ikke om lave fødselsrater og økonomiske grunner, det handler om å oversvømme europeiske land med rasefremmede.

Les også:
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Gregor Gysi hyller hvitt folkemord
Hvitt Folkemord

8
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Roy VeyProverbs 26:11AnonymsurferEspen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Espen
Anonymsurfer
Anonymsurfer

Redice.tv er et must for alle nasjonalsinnede som med sine proffe videoer også når ut til normiene. Er stolt av å støtte dem økonomisk.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Jo større «diversitet» og oppsplitting i ulike etniske grupper, jo tryggere regner jødene det er for dem. Derfor er de varme(?) tilhengere av ubegrenset invasjon av rasefremmede, LHBTP-fenomenet, spesielt transegalskapen, osv. Deres mål er undergravning og på sikt ødeleggelse av hvite, etnisk homogene samfunn i Europa og Norden.

trackback

[…] Källa: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment […]

Roy Vey
Roy Vey

Jøder og deres tilbedere forsøker så godt de kan, som de også gjorde med skapelsen av holocaust-myten, å trekke fokus vekk fra jødene ved å legge skyld på sine motstandere. Hitler og «nazistene» påstås på ramme alvor, i deres propaganda, å stå bak EU og masseinnvandringen av rasefremmede! Og dessverre, folk som ikke evner å tenke selv, de biter på. Idiotene tror faktisk at «nazistene» er globalister som ønsker å utrydde sitt folk via masseinnvandring og raseblanding, at det er «nazistene» som står bak kulturmarxismen som degenerer vårt folk, og at det er «nazistene» som regjerer i store deler av… Les mer »

trackback

[…] også: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid FILM: Tucker Carlson […]

trackback

[…] også: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt Barbara Spectre i nytt prosjekt for […]

trackback

[…] også: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt Den jødiske kulturmarxisten Noel […]