Hjem Nyheter Jødisk ambulansearbeider spyttet på bilder av Jesus

Jødisk ambulansearbeider spyttet på bilder av Jesus

1

UTENRIKS En jødisk ambulansearbeider i Tel Aviv ble fanget opp av et overvåkningskamera i en blokk hvor kristne får lov å bo, i det han tok av seg smittevernutstyret og spyttet på tre bilder som viste Jesus. En beboer hadde tilfeldigvis overvært hendelsen og filmet også med mobilen, i det vedkommende ble konfrontert med gjerningen. «Avgudsdyrking er forbudt innen Judaismen» var svaret beboeren fikk på spørsmål hvorfor den jødiske ambulansearbeideren handlet slik.

Foto: Getty Images

Søndag 16 november fraktet en ambulanse helseassistenter rundt om i Jaffa, Tel Aviv for å foreta virus-tester og hadde kommet til en blokk hvor kristne er plassert, da ugjerningen skjedde. «Du spyttet på bildene mine, på det jeg tror på, foran øynene mine, foran kamera. Hvorfor gjorde du dette?» spurte den kristne beboeren. «Avgudsdyrking er forbudt innen Judaismen» og «dette er forbudt i følge den hebraiske bibelen» var motivgrunnene som ambulansearbeideren oppga. «I Toraen står det skrevet at fremmed gudedyrkelse skal holdes så langt unna som mulig.» la vedkommende til. Han avsluttet med å skjelle ut beboeren for at denne ikke var ikledd maske.

Etter at hendelsen ble anmeldt sier ambulansetjenesten at de har sparket ambulansearbeideren.

Les også: Dagens video: «Kristensionismen»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jødene hater Jesus og de kristne, selv om milliontalls «kristne» tilber jødene, som de mener er «Guds utvalgte». Det til tross for at jødene drepte Jesus og ikke ville ha det gudsriket han snakket om, og derfor kalte han deres ledere for Satans synagoge og barn av Djevelen, løgnens far. Kristne må våkne og innse at jødene er våre fiender, som i 2 tusen år har undergravet kirke og kristendom slik at det ikke er mye igjen idag.