Hjem Nyheter Jødisk bestefar gjenforent med «utryddet» familie

Jødisk bestefar gjenforent med «utryddet» familie

3

«HOLOCAUST» En jødisk bestefar som trodde hele familien hadde blitt utryddet i det såkalte holocaust, ble nylig gjenforent med omtrent 500 familiemedlemmer under et slektsstevne.

Det er den israelske avisen Haaretz som skriver om den jødiske bestefaren, Alex Kafri, fra Israel som under et slektsstevne i London i forrige uke ble gjenforent med hundrevis av familiemedlemmer han ikke ante eksisterte.

Kafri hadde frem til da antatt at hele familien hadde blitt utryddet i konsentrasjonsleirer under andre verdenskrig. Blant de 500 familiemedlemmer som samlet seg i London var det blant annet tilreisende fra 15 ulike land, inkludert en fjern slektning fra Sibir.

Kilde:
Israeli Grandfather Who Thought Family Perished in Holocaust Discovers 500 New Relatives read more: http://www.haaretz.com/israel-news/1.804644

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

It was real – in his mind. Jødiske eventyr advares det mot i DNT(Titusbrevet), og vi bør legge det på minnet hver gang vi hører og leser om «holocaust». Men for øvrig gratulerer jeg med gjenforeningen med antatt gassede og kremerte familiemedlemmer!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Det som er virkelig sinnsykt med denne historien – og uttalige andre av samme slaget – er at våre fiender faktisk ØNSKER at det var sant at jødene ble utryddet av oss «slemme nazier» under krigen, slik som Hollywood & HL-senteret har hjernvasket befolkningen til å tro.

Jeg håper faktisk at Alex Kafri hadde det hyggelig på slektsstevnet sitt sammen sine «gjenoppståtte» familiemedlemmer selv om våre «humanistiske» fiender aller helst ønsket at disse jødene ble gasset ihjel.

HL-senteret er fult av volds-fantaserende pervoer som håver fet statslønn på å fronte en LØGN som de vet er USANN. Kvalmende!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Og her har vi en tippoldefar som overlevde Auschwitz, Zyklon B-avlusning og krematioriene og ble verdens eldste: https://www.dailystormer.com/worlds-oldest-man-a-jewish-holocaust-survivor-dies-at-113/
Forunderlig hvor mange som overlevde «det industrielle folkemordet»! Men i jødenes verden er intet umulig.