Hjem Nyheter Norge Jødisk blogger ønsker å kartlegge politiske meningsmotstandere

Jødisk blogger ønsker å kartlegge politiske meningsmotstandere

20

TANKEKRIMINALITET I et leserinnlegg i VG skriver blogger Suzanne Aabel om at personer, som deltar i demonstrasjoner hun ikke liker, burde bli kartlagt og registrert.

Det var i et leserinnlegg i VG publisert den 1. august at jødinnen Suzanne Aabel uttrykte sitt ønske om å kartlegge og registrere personer som deltar på demonstrasjoner arrangert av Motstandsbevegelsen.

Aabel begynner sin svært aggressive artikkel med å sammenligne gjennomføringen av demonstrasjonen i Kristiansand, med pedofile som demonstrerer for retten til å misbruke barn. En vanvittig sammenligning, som sier mye om Aabels syn på nasjonalsosialismen. Ironisk er den også, med tanke på at noe av Motstandsbevegelsens kritikk mot homolobbyen er nettopp dens seksualisering og indoktrineringen av barn, samt homolobbyens koblinger til ulike pedofiligrupper. Ikke mindre ironisk blir det med tanke på homolobbyens jødiske røtter.

Aabel mener Motstandsbevegelsen burde få å lov til å demonstrere, men ikke på grunn av ytringsfrihet, men fordi det vil gi henne mulighet til å kartlegge politiske dissidenter. I artikkelen skiver hun:

– Jeg vil ha en forbanna oversikt. Kartlegge nynazistene. Dokumentere hvem de er. Lage profiler.

Vil kartlegge «antisemitter», men promoterer selv «norsk arisk black metal».

Hun skriver også at hun har svært liten tiltro til at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) kan gjøre denne jobben, men hvem som heller burde bedrive politisk overvåkning i Norge, nevnes ikke i artikkelen.

I tillegg til å sammenligne Motstandsbevegelsens med den islamistiske gruppen Profetens Umma går hun også til angrep på BDS-bevegelsen, en kampanje startet i 2005 som har som mål å legge økonomisk og politisk press på Israel på grunn av behandlingen av palestinere, noe hun kaller for «antisemittisme» og som derfor ikke burde få lov til å demonstrere:

– Det skulle jeg jo ønske BDS-bevegelsen som vil boikotte Israel ble nektet også, da jeg oppriktig mener de er antisemittiske. Men, det blir de altså ikke.

Selv om budskapet i artikkelen er maskert for å være for ytringsfrihet, så er det tydelig at den egentlige meningen bak artikkelen er å skremme potensielle sympatisører fra å delta på kommende demonstrasjoner i frykt for å bli registeret i et meningsregister.

Hun avslutter artikkelen med en indirekte trussel til de som eventuelt skulle ha deltatt på en demonstrasjon hun selv ikke liker:

– Hadde en av de svina bodd i blokka mi hadde jeg visst det. Kjekt å vite.

Kilde:
La dem marsjere

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
20 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

Suzanne Aabel ditt «elskede» Israhell kaller : kom hjem

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

‘Jew World Order’

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Å herregud for en dum kjerring. Om hun er så glad i Israel så kom deg til helvete ned dit. For i Norden er du ikke velkommen!

Dynamo
Dynamo
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Open borders for israel! De må åpne hjertet for multikulturen og raseblande!

Dynamo
Dynamo
5 år siden

Norsk arisk black metal? En jøde som spiller NSBM? Hahahaha

NSS
NSS
Svar til  Dynamo
5 år siden

La merke til det samme, men ventet med å påpeke det for ikke virke helt konspiratorisk. Er det et lite stikk til oss? Hint, hint, liksom?

Kai
Kai
Svar til  Dynamo
5 år siden

Hverken darkthrone eller fenris er ns. Darkthrone er derimot old school norwegian black metal.

Dano
Dano
Svar til  Kai
5 år siden

Men hvem band spiller hun i? Skulle likt å høre det

Kai
Kai
Svar til  Dano
5 år siden

Man spiller nødvendigvis ikke i noe band selv om man har kjøpt seg en t-shirt på nettet av et band man liker. På t-skjorten står det dark throne og er bandet til Gylve Fenris Nagell. Hverken han eller bandet er ns, og etter mitt bekjent er den eneste kvinnen som har deltatt på en plate sammen med han Kari Rueslåtten.

Tom
Tom
Svar til  Kai
5 år siden

Nei men de har vært det. På baksiden av albumet Transilvanian Hunger sto det en gang i tiden «white aryan black metal» fulgt av en antisemitisk beskjed. Dette fikk de kastet ut av plateselskapet peaceville. Fenriz har også skrevet mye for et rasistisk blad på 90 tallet.

Kai
Kai
Svar til  Tom
5 år siden

Ok, det var jeg ikke klar over. Skjorten har ikke motiv fra det nevnte albumet så det er kanskje litt langt å trekke det ved å si at hun promoterer arisk metal? Uansett vil jeg vil jeg karakterisere det som litt underlig. Omtrent like underlig som at Sverigedemokratene med ns røtter har mottatt israelpris. Omtrent like underlig som at teodore herlz i sine dagbøker omtaler antisemitter som deres beste venner og allierte…

Micke
Micke
Svar til  Kai
5 år siden

Mange bm folk som er venstreorienterte og destruktive…er glad vi for første gang Ever har distansert det nasjonale miljøet fra dette igrunn..bm og NS har aldri gått hånd i hånd i Sverige slik det har i Norge, det har holdt reel politisk aktivisme tilbake og fremmet subkultur konserter og fyll som første prioritet..spennende tider med fremgang i møte

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Til Aabel; Dere semitissere snakker stadig om deres kjære Israel, deres hjemland, men dere velger heller og være alle andre steder ………. Er det vår skyld at dere ikke har reist tilbake til Israel ? Har vi nektet dere noe, egentlig ? Vi ønsker bare et selvstendig styrt Norden uten hyklere som drar i tråder og prøver øremerke oss som sauer. 🙂 Hva gir dere rett til og influere/ danne hyklerske eliter og kontrollere hvert eneste land dere setter deres fot i ? Jeg bare spør. Det er ikke slik at folk er sint på jødene uten grunn. Om du… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Jøden – den evige parasitt, samfunnsundergraver og -ødelegger. Derfor har jødene blitt utvist/fordrevet fra minst 109 land/byer/områder i historisk tid, og nyere gransking har satt tallet til 359! Kort og godt; jøden er universelt mislikt og bør bare tolereres så lenge han/hun underordner seg samfunnsforholdene i vertslandet, ellers er det bare å kjøpe flybillett til Tel Aviv(LGBTP-hovedstaden i verden), og det jødiske paradis i Palestina, som den innfødte befolkningen har fått lide under i minst 70 år til nå.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Jeg trodde alle jødene ble gasset under krigen jeg, men der tok jeg tok visst grundig feil. Lol!

Trolljegern
Trolljegern
5 år siden

Pass opp!! Trollet er fremme fra skjulestedet under brua ser det ut som. Det holder vel med et lite BØ,så er det borte igjen tenker jeg.

KS88
KS88
5 år siden

Aldri hørt om denne personen før. Så hun sitt snitt til å få sine 15 minute of fame eller nå? Sikkert vært kjempefarlig å bodd i samme blokk som hu. Største faren må isåfall være at man spyr hver gang man tilfeldigvis ser hverandre i gangen.

Fjellberg
Fjellberg
5 år siden

Folkens; bare ikke finn på å undervurdere den type ‘individ’ som det her
skrives om. De er livsfarlige og bør selvsagt selv nøye registreres og følges
med på av alle som har anledning til det!

jaaspeis
jaaspeis
5 år siden

Radiovert på «radio rock», satt og sutret tidligere i uken om at «nynazistene» marsjerte i gatene.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  jaaspeis
5 år siden

Har hørt henne jag med. En VG papegoja som dissar Trump har fått nåt nytt att gøra sig god øver.
Ett riktigt blysenke før den kanalen.
Framstiller sig sjelv som ett riktigt luder och pratar om hur hon kan tenka sig både det ena och det andra…. Bland annat att våldta Kurt Cobain. Sedan pratar om barnuppfostran.