Hjem Nyheter Norge Jødisk blogger ønsker å kartlegge politiske meningsmotstandere

Jødisk blogger ønsker å kartlegge politiske meningsmotstandere

TANKEKRIMINALITET I et leserinnlegg i VG skriver blogger Suzanne Aabel om at personer, som deltar i demonstrasjoner hun ikke liker, burde bli kartlagt og registrert.

Det var i et leserinnlegg i VG publisert den 1. august at jødinnen Suzanne Aabel uttrykte sitt ønske om å kartlegge og registrere personer som deltar på demonstrasjoner arrangert av Motstandsbevegelsen.

Aabel begynner sin svært aggressive artikkel med å sammenligne gjennomføringen av demonstrasjonen i Kristiansand, med pedofile som demonstrerer for retten til å misbruke barn. En vanvittig sammenligning, som sier mye om Aabels syn på nasjonalsosialismen. Ironisk er den også, med tanke på at noe av Motstandsbevegelsens kritikk mot homolobbyen er nettopp dens seksualisering og indoktrineringen av barn, samt homolobbyens koblinger til ulike pedofiligrupper. Ikke mindre ironisk blir det med tanke på homolobbyens jødiske røtter.

Aabel mener Motstandsbevegelsen burde få å lov til å demonstrere, men ikke på grunn av ytringsfrihet, men fordi det vil gi henne mulighet til å kartlegge politiske dissidenter. I artikkelen skiver hun:

– Jeg vil ha en forbanna oversikt. Kartlegge nynazistene. Dokumentere hvem de er. Lage profiler.

Vil kartlegge «antisemitter», men promoterer selv «norsk arisk black metal».

Hun skriver også at hun har svært liten tiltro til at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) kan gjøre denne jobben, men hvem som heller burde bedrive politisk overvåkning i Norge, nevnes ikke i artikkelen.

I tillegg til å sammenligne Motstandsbevegelsens med den islamistiske gruppen Profetens Umma går hun også til angrep på BDS-bevegelsen, en kampanje startet i 2005 som har som mål å legge økonomisk og politisk press på Israel på grunn av behandlingen av palestinere, noe hun kaller for «antisemittisme» og som derfor ikke burde få lov til å demonstrere:

– Det skulle jeg jo ønske BDS-bevegelsen som vil boikotte Israel ble nektet også, da jeg oppriktig mener de er antisemittiske. Men, det blir de altså ikke.

Selv om budskapet i artikkelen er maskert for å være for ytringsfrihet, så er det tydelig at den egentlige meningen bak artikkelen er å skremme potensielle sympatisører fra å delta på kommende demonstrasjoner i frykt for å bli registeret i et meningsregister.

Hun avslutter artikkelen med en indirekte trussel til de som eventuelt skulle ha deltatt på en demonstrasjon hun selv ikke liker:

– Hadde en av de svina bodd i blokka mi hadde jeg visst det. Kjekt å vite.

Kilde:
La dem marsjere