Hjem Nyheter Globalt Jødisk-eid TV-kanal oppfordrer tyske kvinner til å bruke hijab

Jødisk-eid TV-kanal oppfordrer tyske kvinner til å bruke hijab

«TOLERANSE» En jødisk-eid TV-kanal i Tyskland oppfordrer hvite kvinner til å bære hijab for å være «tolerante».

https://www.youtube.com/watch?v=pu9K2TCON58

I en propaganda film oppfordres nå hvite kvinner til å bruke hijab. I reklamefilmen står en kvinne i hijab med ryggen til kamera, samtidig som teksten «Tyrkiske kvinner bruker hijab» vises. Når kvinnen snur seg mot kamera, ser man at hun er en blond, tysk kvinne. Hun uttaler da «Jeg bruker hijab jeg også», før filmen avsluttes med teksten: «Lik ulikheter, begynn å være tolerant».

Reklamefilmen sendes av ProSieben, en kommersiell tysk TV-kanal som er en del av ProSiebenSat.1 Media AG. Mediakonsernet er blant Europas største og eies av mediamogulen Haim Saban, som bor i USA og er israelsk statsborger.

Saban er ledende i jødisk makt-bevegelsen i USA og uttalte i et intervju med The New Yorker i 2010 at han anser at det jødiske eierskapet av vestlig media skal brukes til å fremme jødiske interesser og beskytte Israel.

I samme intervju uttalte han at om tre måter å bli innflytelsesrik innen amerikansk politikk. Ifølge ham var dette «å gjøre donasjoner til politiske partier, etablere tankesmier og kontrollere mediaselskaper». Saban har vært en av det demokratiske partiets største økonomiske bidragsgivere og er en av Hillary Clintons fremste støttespillere.

Hillary Cliton og Haim Saban.
Hillary Cliton og Haim Saban.

Videre fremgår det at Saban tidligere har ønsket å kjøpe Los Angeles Times ettersom han syntes det var «på tide at den skulle endres fra en pro-palestinsk avis» til en mer «balansert avis».

Når Saban nå oppfordrer hvite kvinner i Tyskland til å bære hijab for å vise «toleranse» kan det være verdt å spørre seg om denne multikultur-propagandaen er en del av de jødiske interessene han mener jødisk kontroll over media skal arbeide for. At Saban skulle kunne tenke seg å lansere samme propagandafilm i Israel for å fremme muslimske skikker der, virker ganske usannsynlig med tanke på at han ønsker å kjøpe opp pro-palestinske aviser for å styre innholdet i en retning som er mer pro-jødisk.

Propagandafilmen er også sponset av FN og UNESCO, som kan fremstå som noe merkelig med tanke på at de hevder å arbeide for menneskerettigheter uten hensyn til hverken rase, kjønn, språk eller religion. Tydeligvis er europeisk underkastelse til det fremmede muslimske skikker og det multikulturelle eksperimentet en underordnet prioritet.

Kilde:
Tysk TV-kanal till vita kvinnor: Börja bär hijab, visa tolerans!