Hjem Nyheter Jødisk feminist hyller utryddelsen av hvite menn

Jødisk feminist hyller utryddelsen av hvite menn

DOBBELTMORAL Den jødiske feministen, regissøren og forfatteren Lena Dunham la nylig ut en bisarr video på sin Twitter-konto der hun snakker med sin far om det faktum at hvite holder på å utryddes. Klippet er rettet mot hvite menn – og far og datter er glade for at de snart kan være historie.

dunham

Lena Dunham, kvinnen bak TV-serien «Girls», gjorde et navn for seg for to år siden forbindelse med utgivelsen av hennes essaysamling » Not that kind of girl «. I boken beskriver Dunham hvordan hun som syvåring onanert i nærheten av hennes seks år yngre søster, berørte hennes kjønnsorgan og hvordan hun skal ha «bestukket» henne med godteri for å kunne få kysse henne. Hun hevder også å ha blitt voldtatt da hun gikk på universitet. Hennes beskrivelse av gjerningsmannen førte til at en person følte seg feilaktig utpekt, noe som førte til at Dunham ble tvunget til å be unnskyldning for forvekslingen.

I forrige uke la hun ut en video på sin Twitter-konto der hun spør sin far, Carroll Dunham, hva han mener om det faktum at hvite menn holder på å bli utryddet.

– Vel, hvite menn er et problem. Heterofile hvite menn er et stort problem, det er helt sikkert, svarer hennes far og fortsetter:

– Men jeg føler meg ganske bra med det. Jeg tror at heterofile hvite menn har ødelagt altfor lenge nå. Det er på høy tid at heterofile hvite menn tar et steg tilbake og la andre gjøre jobben.

Videoen avsluttes med latter. Teksten til Dunhams video lyder som følger: «Det er ikke slutten på menn, det er menns utvikling til bedre menn» – som i sammenheng må tolkes som at ikke-hvite menn er «bedre» enn hvite menn.

https://www.youtube.com/watch?v=l4cALLsybt0

Lena Dunham har tidligere i år engasjert seg for den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton, og uttalte i den sammenheng at Hillary kjempet mot «hat».

– Hun vet at man må kjempe mot alle former for hat, ikke å bruke det i et avskyelig strev etter makt, sa Dunham om Clinton på demokratenes landsmøte i sommer.

Dunhams første gjennombrudd kom i 2012 da TV-Serien «Girls» hadde premiere. I tillegg til å være skaperen av serien, spiller hun også hovedrollen som karakteren Hannah Horvath som er løst basert på henne selv. Serien kan best beskrives som en slags «Sex og Singelliv» for nå dagens ungdom og handler om livet til Hannah og hennes venner i New York blandet med perversjon, narkotika, utroskap og raseblanding.

Kilder:
Feminist firar utrotningen av vita män
Lena Dunham posts video celebrating the extinction of white men on Twitter
Lena Dunham stumps Hillary Clinton