Hjem Nyheter Jødisk fosterfar til ni barn siktet for pedofile overgrep

Jødisk fosterfar til ni barn siktet for pedofile overgrep

PEDOFILI En ortodoks jøde fra Houston Texas, og enslig adoptivfar til ni barn, har blitt siktet for pedofile overgrep mot adoptivsønn.

Hayim Nissim Cohen. Bilde: (Houston Police Department)

En fosterfar til ni barn i Houston, Texas, har blitt siktet for seksuelle overgrep mot barn, ifølge Click2houston. Hayim Nissim Cohen, en praktiserende ortodoks jøde som driver en nettside ved navn «our unique family», der han belyser familiens jødiske levesett, skal ha blitt sluppet mot kausjon for en annen sak om seksuell handling med et barn fra 2019.

Overgrepene skal ha blitt avslørt da et av Cohens adoptivbarn, som var 17 år gammel på tidspunktet, ringte inn til en podkast og fortalte om den seksuelle mishandlingen begått mot ham og hans bror, inkludert flere voldtekter fra han var 11 år gammel. Gutten hevdet videre at åtte barnevernsundersøkelser hadde blitt rettet mot adoptivfaren hans, men at det ikke hadde resultert i noe som helst.

Etter at barnevernet ble varslet om hendelsen skal gutten ha blitt identifisert ved hjelp av IP-adressen han brukte for å ringe inn til podkasten. Da gutten ble brakt inn til et intervju med politiet skal han først ha benektet beskyldningene, men etter at et opptak av stemmen hans fra episoden ble avspilt innrømmet gutten at det var han som hadde ringt inn.

Videre fortalte han at den seksuelle mishandlingen begynte bare to uker etter at han ble adoptert av Cohen, og at Cohen kalte ham «white trash» og «rasist» når han var sint på ham. Videre hevdet gutten at Cohen forfalsket egen sykdom og hadde en rullestol han kun brukte når familien fikk besøk eller når han var ute.

Cohen ble arrestert fredag forrige uke, uten mulighet for kausjon.