Hjem Nyheter Utenriks Jødisk hets fikk Paul Nehlen utestengt fra Twitter

Jødisk hets fikk Paul Nehlen utestengt fra Twitter

1

YTRINGSFRIHET Paul Nehlen som stiller som kandidat i kongressvalget i USA har blitt utestengt fra Twitter etter å ha publisert en liste over jøder som har kritisert ham.

Foto: Scott Bauer.
Foto: Scott Bauer.

Paul Nehlen stiller som kandidat til posten som kongressmedlem i et av distriktene i Wisconsin og utfordrer det nåværende kongressmedlemmet Paul Ryan om plassen. Nehlen har fått den amerikanske Alt-Right-bevegelsens støtte gjennom å beskrive seg selv som pro-hvit, stå opp for ytringsfrihet og kritisere jødisk makt.

Nehlen har dog også fått mange fiender takket være sine standpunkter. Da han laget en oppsummering av sine værste kritikere i media kom han frem til at 74 av dem var jøder.

Etter at Nehlen noterte og påpekte dette startet blant annet jøden Daniel Summers en kampanje for å få ham utestengt fra Twitter. Selv den jødiske lobbygruppen ADL, som har stor innflytelse over sosiale medier, har den siste tiden angrepet Nehlen.

https://youtu.be/gwd_Iofr6ZQ

I helgen ble også Nehlens konto, som hadde nesten 100 000 følgere, tatt bort og et av hans siste tweets tipset om filmen «The Jewish Role in the Porn Industry».

GAB har Nehlen gått ut og sagt at han ser det som en seier at han ble utestengt fra Twitter. Dette med henvisning til de kjente ordene «For å finne ut hvem som kontrollerer et samfunn, legg merke til hvem du ikke får kritisere.»

Etter Nehlens utestengelse har Twitter også blitt rammet av en trollstorm som skaper nye kontoer i Nehlens navn.

Som en del av Nehlens valgkampanje løfter han under parolen #ShallNotCensor frem et lovforslag som vil forby sensur av lovlige meninger på Facebook, Twitter og andre sosiale medier som har blitt sentrale arenaer for den offentlige diskursen. Utestengingen av Nehlen beviser således at USA behøver hans politikk.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Det som er oppmuntrende er at flere hvite menn nå stiller til kongressvalg på et mer eller mindre tydelig «rasistisk» program, med klar adresse til subversive jøder, kriminelle svarte og avhengslede feminister/antifa. Selv om de ikke vinner får de stor oppmerksomhet og da gjør det lite at Facebook og Twitter utestenger dem. De når ut til sine likevel, delvis på andre plattformer: https://dailystormer.name/teenagers-are-abandoning-jew-facebook-probably-reading-the-stormer-instead/