Hjem Nyheter Utenriks Jødisk kommisjon vil forby britiske «antisemitter» å bruke Internett

Jødisk kommisjon vil forby britiske «antisemitter» å bruke Internett

 STORBRITANNIA  En tverrpolitisk parlamentarisk kommisjon vil forby jødekritiske briter å bruke Internett. Kommisjonen ledes av jøder.

union_jack-bricks-640x320

En ny tverrpolitisk kommisjon, ledet av jøder, har til hensikt å forby briter som er jødekritiske, å bruke Internett. De sammenligner sitt grunnlovsstridige forslag med en eksisterende lov som forbyr sexforbrytere å surfe på nettet.

Kommisjonen understreket det man blant annet kaller for en økning av «antisemittiske begrep» på Internett. Og av denne grunn ønsker de å forby kritikk av jøder på nettet i Storbritannia.

Den tverrpolitiske kommisjonen henviser til en rapport som sier at «antisemittiske hendelser» i Storbritannia har mer enn fordoblet seg fra det forrige året. Sammenlagt skal 1168 såkalte hatforbrytelser mot jøder ha blitt begått i 2014.

Parlamentarikerne bak kommisjonen hevder at sosiale medier «blir brukt til spredning av antisemittisme». De påstår at hashtager som «#Hitler» og «#folkemord» blir brukt konstant. Man påpeker til og med at hashtagen «#Hitler Was Right», som betyr «Hitler hadde rett», ble brukt rundt om i hele verden under juli måned 2014.

Kommisjonen skriver også at om «hatkriminalitet» på Internett kan bevises, burde de personene som i fremtiden velger å rette kritikk mot jøder, forbys bruk av Internett på lik linje med sexforbrytere.

I tillegg til å sette likhetstegn mellom kritikk av jøder og sexforbrytelser, så vil kommisjonen at regjeringen skal stå for alle synagogenes sikkerhetskostnader, og at alle lærere bør indoktrineres i hvordan å «håndtere konflikten i Midtøsten i klasserommet». Konflikten referert til er den pågående konflikten mellom den jødiske terrorstaten Israel og Palestina.

Kommisjonen ledes av den jødiske parlamentarikeren John Mann.

Opprinnelig publisert på Nordfront.se.

Kilde:
Ban racists from social media, anti-Semitism report says