Hjem Nyheter Europa Jødisk leder: – Den hvite rasen eksisterer ikke

Jødisk leder: – Den hvite rasen eksisterer ikke

5

ITALIA En jødisk leder i Italias hovedstad Roma hevder at europeerne ikke trenger å bekymre seg over å bli en minoritet på grunn av innvandring ettersom det ikke eksisterer en hvit rase.

Ruth Dureghello, leder av det jødiske samfunn i Roma, kom nylig med den absurde påstanden at det ikke finnes en hvit rase, og dermed trenger ikke europeerne å bekymre seg over å bli en minoritet på grunn av masseinnvandring.

– Det er utenkelig at man i 2018 må gjenta for uvitende at det ikke finnes noen hvit rase å forsvare, skrev Dureghello på Twitter.

Ruth Dureghellos innlegg ble skrevet etter at nasjonalistpartiet Lega Nords politiker Attilio Fontana sa at innvandring er en trussel mot «den hvite rasen».

– Vi kan ikke godta alle asylsøkere fordi vi alle ikke fungerer sammen, så vi må gjøre våre valg, sa Fontana og la til at Italia må bestemme «om vår etnisitet, vår hvite rase, om samfunnet vil fortsette å eksistere eller om det vil bli utslettet».

Nasjonalistpartiet Lega Nord er en del av en koalisjon med blant annet statsminister Silvio Berlusconis parti Forza Italia. Partiet har mange likheter med franske Front National og satt i regjering i Italia mellom 2001–2006.

Kilder:
Judisk ledare: Den vita rasen existerar inte
Italy election: ‘White race’ remark sparks row

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Hallå der Ruth Dureghello!
Jag skiter alltså finns jag.

Blodorm
Blodorm
5 år siden

Denne flisa er lett å snu på. Istedet for «den hvite europeiske rase» så kan man heller si «de innfødte europeiske folkeslag» til henne. Kanhende hun er fullstendig overbevist om at rase bare er oppdiktet, men som jødinne kan hun vel neppe benekte eksistensen av folkeslag. Eller ville hun faktisk ha vært enig med en slik twitter-melding: «Det er utenkelig at man i 2018 må gjenta for uvitende at det ikke finnes noe jødisk folk å forsvare»?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Vi europeiske goyim er ikke en rase, vi er heller ikke mennesker i følge den hatefulle og rasistiske talmuden deres. Man ser det lysende goyim-hatet i denne jødinnens ansikt. Hele verden lider under jødenes rasehat, ikke bare oss hvite.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Å benekte fakta og spre løgner har vært jødenes varemerke til alle tider.Dette så og advarte Jesus om i sine møter med Sanhedrin(fariseerne), iflg Johannes’ evangelium(8.44), og det gjelder like mye idag som den gang. Vår tids fariseere – og deres lojale goyim – forholder seg til sannhet og løgn på samme vis. Jøden er den hvite rases evige fiende og vil forbi det, uansett.

Johannes
Johannes
5 år siden

Jøder eksisterer men ikke hvite folk?