Hjem Nyheter Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»

Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»

15

JØDISK RASISME Den jødiske legen Carol J. Baker bruker vaksinasjonsvegrere som påskudd for at hvite mennesker skal utryddes eller fordrives fra USA.

Dr. Carol J. Baker vil utrydde hvite mennesker, for at vi er vaksinasjonsvegrere, sier hun.

Den jødiske immunologen og vaksinespesialisten dr. Carol J. Baker i Houston, Texas, USA, vil «kvitte seg med» hvite mennesker sik at vaksinasjonsprogrammene kan nå en høyere dekningsgrad.

— Kampen står mellom legen og familien og helsestasjonen. Men det er derfor vi gjør det så bra som vi gjør, for vi snakker om minoritetene og strategier overfor minoritetene, sier Baker i det innspilte videoklippet, og mener da USAs svarte og brune befolkning.

— Så jeg har løsningen. Hver studie som er publisert i løpet av de siste fem årene, når man ser på vaksinevegrere – jeg snakker ikke om dem som er tvilsomme til vaksiner, de fleste av dem kan vi overtale, komme til enighet med, men om vaksinevegrere: Vi kvitter oss bare med alle hvite mennesker i USA, sier Carol Baker.

Baker mener at innvandrerne er de eneste pålitelige folkegruppene når det gjelder å gjennomføre vaksinasjonsprogammer:

— For Houstan har det største mangfoldet i hele USA, det snakkes syv asiatiske språk i den byen, jeg har tilhørt minoriteten [les: jødene] i Houston i mer enn 20 år og majoriteten er – vi kaller dem ”latinamerikanere” – det er ingen rase eller etnisk gruppe men en politisk betegnelse men mange av dem kommer fra sentral- og sydamerika, Mexico – og gjett hvilke som mest av alle vil bli vaksinert: Innvandrerne! sier den jødiske legen.

«Jøder er ikke et problem»

Baker sier dog ingenting om den jødiske ortodokse og ultraortodokse minoritetens motvillighet mot å la seg vaksineres.

Carol Baker er barnelege kjent for sin forskning om behandling av gruppe B-streptokokker. Hun inngår i en gruppe som holder på å utvikle en ny vaksine som er ment å beskytte mot denne typen bakteriell infeksjon som kan forårsake sykdom eller død hos spedbarn.

For dette arbeidet ble Baker i 2019 belønnet med vaksineinstituttet Sabins gullmedalje til minne om den jødiske vaksineutvikleren Abram Saperstein, mest kjent for å ha utviklet en oral poliovaksine, og for å ha vært ordfører for Weizmanns vitenskapsinstitutt i Israel.

Baker har vært visedirektør for Texas barnesenter for vaksinasjonsprogrammer og forskning.

Se Twitter:

Les også:
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt¨
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Bernie Sanders lanserer ny anti-hvit kampanjefilm: «Stolt over å være jødisk»
Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»
Jødiske David Schwimmer: «Jeg spredte bevisst propaganda for raseblanding»
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Jødisk legemiddelfamilie saksøkes – forårsaket narkotikafolkemord blant hvite
Jødisk pillefamilie villedet leger til å selge avhengighetsdannende legemidler
Jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Og vårt største problem er de av vårt folk som er helt besatt av jøder og ser opp til dem som «guder» som ikke bør kritiseres. Disse idioter er det som har hjulpet jødene frem til å infiltrere hvite nasjoner, og takken er som forventet en kniv i ryggen. AKKURAT hva som fant sted FØR andre verdenskrig, og som er den store årsak til at jødene har blitt advart mot helt siden «jesu tid» og opp til den dag idag, og årsaken til at de har blitt utvist fra nasjon etter nasjon i hele deres historie. Det er fordi de… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Ingen har vel mer makt, er mer privilegerte, rasistiske, hatefulle og totalitære en jødene. Allikevel er de frekke nok til å anvende alle disse merkelapper mot oss hvite, som naivt og godhjertet har hjulpet frem disse, og andre rasefremmede, i våre egne hjemland, kun for å få en dolk i ryggen hver eneste gang.

Steinar
Steinar
2 år siden

Folkemord, rasisme, hatkriminalitet, politisk sensur – helt ok bare du er jøde. Sånn er det blitt. På tide å ta roret tilbake!

This Goy Knows!
This Goy Knows!
2 år siden
Anders Dahl
Anders Dahl
2 år siden

Syke folk.

Heidi S
Heidi S
2 år siden

Fy faen, møkkakjerring

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Mange hvite, særlig menn, er skeptiske til å la seg inokulere med en ukjent blanding av «døde virus» o.l. for å bekempe en relativt ufarlig influensa; dvs om du har normalt fungerende immunforsvar, og er frisk ellers. Mens svarte og brune – og kvinner i stort flertall – villig vil si ja til en «vaksine», bør altså iflg denne jødinnen alle hvite elimineres. Intet nytt under solen fra herrefolket, altså. Vi får merke oss det.

Heimdal
2 år siden

Jøder verden over sier rett ut: «hvite mennesker skal utryddes!»
Harald Klungtveit & anti-hvite rødinger blandt oss: «bare nazizzterz razizztizke hatpropaganda!»
Pst: «bare anti-semittiske konspirasjonsteorier!»

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Atter en gang avslører de seg, jødene, og vi som gjerne avslører hykleriet vi er altså de onde. Det er nå ca 2500 år siden «jødene» ble forvist til Babylon fordi Jahve pekte fingeren til dem!

David T
David T
2 år siden

Men dømmes for hatefull ytring og rasisme, det blir de ikke. Neida, fordi den loven er jo kun opprettet for å dømme hvite, eller hva.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

De er faen ikke gode. Bytt om på jøde og hvit, så hadde verdens jødemedier gått bananas.

trackback
2 år siden

[…] hvitt folkemord Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere» FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS Hvitt […]

Nattevakten
Nattevakten
2 år siden

Ganske drøyt. Men antar hun ikke ble tiltalt for hatkriminalitet?

trackback
1 år siden

[…] Les også: Jødisk legemiddelfamilie saksøkes – forårsaket narkotikafolkemord blant hvite Jødisk pillefamilie villedet leger til å selge avhengighetsdannende legemidler Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere» […]

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: Bill Gates Ny studie viser mulig link mellom mRNA-vaksiner og forhøyet risiko for hjertefeil Vaksineforsker varsler om at piggproteiner fra koronavaksiner er farlig i blodstrømmen Dagens video: Hva Covid-vaksinen gjør med blodet Dagens video: Dr. Andrew Kaufman om koronavaksinen Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere» […]