Hjem Nyheter Jødisk lesbisk regjeringsadvokat i Michigan vil ha en dragqueen i alle skoler

Jødisk lesbisk regjeringsadvokat i Michigan vil ha en dragqueen i alle skoler

3

HOMOLOBBYEN Michigans første jødiske regjeringsadvokat krever en dragqueen i alle skoler fordi «det ville være morsomt for barna».

Foto: SecretName101, CC-BY-SA-4.0, Wikimeida Commons, redigering Frihetskamp.

En NGO ved navn Michigan Freedom Fund publiserte nylig en videoannonse der den statlige regjeringsadvokaten Dana Nessel krever «en dragqueen for hver eneste skole». Dana Nessel er ifølge hennes egen wikipedia-artikkel Michigans andre «åpent lesbiske» og første jødiske regjeringsadvokat.

Videoen viser en tale der Nessel tydeligvis adresserer utfordringer innen utdanning i staten.

Nessel uttaler:

– Jeg sier dette: en dragqueen for hver eneste skole! Det – det er det som ville være morsomt for barn.

Nessel fortsetter med følgende:

– Vet dere hva som ikke er et problem for barn som søker en god utdanning? Draqqueens. Okay? La meg si dette, dragqueens, ikke bare skader ikke dragqueens barna våre, dragqueens gjør alt bedre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
6 måneder siden

Jødene har så stort HAT overfor andre «raser», å de viser det hele tiden de kan….noe rart ingen liker dem?
Erfaringer gir en vei å gå, og det er å la disse være i fred, og håpe muslimene får gjøre det boken deres sier de skal gjøre mot jødene.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

Jødene elsker å undergrave kristen moral, aka den hvite manns moral, og når det skjer i barnehage og skole er det enda mer effektivt, forkledd som underholdning og spas. Barna skal groomes til å stille spørmålstegn ved naturlige kjønnsforskjeller, begynne å tro på at de «er født i feil kropp», og ønske å endre sitt biologiske kjønn, noe som er umulig men som de blir fortalt er fullstendig normalt, med hormoner og kirurgi.

Tom Hauge
6 måneder siden

Faen så like disse utvalgte ser ut på tross av at jødedom visstnok bare er en religion og ikke et folk. Hun ekle kjærringen der ser jo helt ut som Sarah Silverman. Men det er vel bare ren tilfeldighet 😅