Hjem Nyheter Globalt Jødisk makt-gruppens krav til Spotify: Ta bort Kanye West sin musikk!

Jødisk makt-gruppens krav til Spotify: Ta bort Kanye West sin musikk!

4

JØDISK MAKT World Jewish Congress har skrevet et brev til Apple og Spotify med krav om at Kanye Wests musikk slettes fra strømmetjenestene. Hvis ikke mener de at selskapet «tjener på jødehat».

Spotify-gründer og administrerende direktør Daniel Ek (til venstre) og WJC-sjef Robert Singer (til høyre). Foto: Patrik Ragnarsson from Linköping, SwedenCC BY 2.0 / Michael ThaidigsmannCC BY-SA 3.0

Rapperen Kanye «Ye» West er en av verdens mest populære rappere. Sangen hans «Stronger» fra 2007 var den første som nådde én milliard avspillinger på den populære strømmetjenesten Spotify.

Men nå krever World Jewish Congress (WJC) at både Spotify og Apple sletter Yes sin musikk fullstendig fra sine tjenester, skriver New York Post. Dette skyldes rapperens offentlige kritikk av jødisk makt.

New York Post har sett brevet som onsdag ble sendt ut av WJC til Apple-sjef Tim Cook og Spotify-sjef Daniel Ek. Ifølge World Jewish Congress skulle det ikke engang vært nødvendig å skrive brevet, og de anser det som «uakseptabelt at verken Apple Music eller Spotify har slettet Mr. Wests musikk».

Lobbygruppen skriver videre at så lenge Yes sin «hatefulle stemme blir båret frem av Apple og Spotify», er selskapene «i ledtog med de som ønsker ondt mot jøder over hele verden». IT-gigantene er også anklaget for å «tjene på jødehat».

The World Jewish Congress er en av de fremste åpne utøverne av jødisk makt over hele verden. Organisasjonen ble grunnlagt i 1963 som en «diplomatisk arm for det jødiske folk».

WJC har også iverksatt flere påvirkningskampanjer mot politikere i Norden, med den hensikt å få disse til å jobbe for et forbud mot Den nordiske motstandsbevegelsen. Dette fordi Motstandsbevegelsen er den eneste organisasjonen i Norden som åpent kritiserer jødisk makt.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
1 måned siden

Relax Kanye, its just «counceling», not canceling.
Love from Jonathan Greenblatt.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Det såkalt jødiske ugresset spirer som vanlig helt uten konsekvenser, så spy-bøtta renner utvilsomt over av disse hedningenes uforsiktighet, og da som sagt av det ekstremt råtne reiret i den ufyselige maktelitens hovedkvarter (WJC). Apropos sistnevnte, World Jewish Congress er som sagt i New York City, og da akkurat på samme nivå som tafatte FN-bygningen også er i samme Jøde-regime diktatur by. Så «Ye» har virkelig slått på stortromma denne gangen, og jeg støtter ham helhjertet skulder ved skulder, og da akkurat på samme nivå som vår praktfulle #DNM-leder, o.l.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Anbefaler å se Ledarperspektiv #90 som ble sendt på Nordisk Radio for en drøye uke siden, og da til alle som ikke har sett denne episoden. Ja, her er et innblikk i hva vår øverste leder i organisasjonen mener og utdyper om «Ye». Nettopp!, Simon Lindberg sier for eksempel at han støtter «Ye» sin kamp helhjertet, og at han ønsker at alle andre skal være støttespillere i denne sammenhengen. Enjoy ✌️😎👌 Vedlagt link: https://nordiskradio.se/?avsnitt=ledarperspektiv-90

gatelykter
gatelykter
1 måned siden

Prøv å si det samme om jødisk musikk!