Hjem Nyheter Norden Jødisk makt-sjefen Helle Klein: Demokratiets essens er å forby kritikk

Jødisk makt-sjefen Helle Klein: Demokratiets essens er å forby kritikk

8

JØDISK MAKT Den nordiske motstandsbevegelsen er en «terrororganisasjon» ifølge jødisk makt-lederen Helle Klein.

Helle Klein (CC 3.0)

I en lederartikkel i Dagens arbete, «På høy tid å stoppe NMR», skriver jødisk makt-lederen Helle Klein at Den nordiske motstandsbevegelsen er en «terrororganisasjon». Bakgrunnen er at Den nordiske motstandsbevegelsen skal ha «slått ned folk, ødelagt montrer og spredt sitt antisemittiske hat under Almedalsuken i flere år nå».

Klein beklager seg over at «hatangrepene» ikke har ført til fellende dommer, hvilket i juridisk mening betyr at ingen forbrytelse har blitt begått. Hun mener at «det ikke er klokt» at politiet velger å gjøre egne vurderingen når de etterforsker hendelser og at regjeringen i stedet burde lene seg på hva løgnpressen skriver.

Nå er det opp til bevis for Januaravtalens parter om de vakre ordene om å bekjempe ekstremisme skal få politiske konsekvenser. NMRs herjinger er en trussel mot demokratiet og må stoppes.

Klein skriver videre at Almedalen handler om både møte og meningsutveksling. Dette gjelder dog kun for «demokratisk innstilte personer», mens annerledestenkende grupper skal forbys.

Er det virkelig i demokratiets interesse å la en nazistisk antidemokratisk terrororganisasjon kuppe et arrangement som handler om det politiske demokratiets essens, nemlig møtet og meningsutvekslingen mellom demokratisk innstilte personer?

Ifølge Klein betyr Den nordiske motstandsbevegelsens deltakelse på Almedalen «de facto en begrensning av RFSLs, menneskerettighetsorganisasjoners, handikaporganisasjoners, opinionsdanneres, politikeres og journalisters mulighet til å arbeide fritt». På hvilken måte dette skjer utvikler hun ikke. Derimot har RFSL (Sveriges RFSU, red. anm.) og fire riksdagsmedlemmer fra Vänsterpartiet frivillig valgt å avstå fra å delta på Almedalen takket være Den nordiske motstandsbevegelsen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Å fytti grisen. Det var ei klein dame.
Det er så «trivelig» når jødene lager nye definisjoner på ting, som demokrati her. Før var demokrati forbundet med ytringsfrihet og en åpen plattform for alle til å ytre sin politikk. Nå, takket være de jødiske «læremestere og dommere» så betyr demokrati idag det samme som diktatur.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

En jødiske bulldyke – slik ser denne «damen» ut som – belærer oss om hva demokrati er for noe, og det er åpenbart; dette «demokratiet» må straks forby alt det jøden ikke liker, og det er bl.a. enhver nasjonalistisk bevegelse eller organisasjon. Jeg er nokså sikker på at mange jødeelskende goyim er enig med henne, dessverre. Stå opp mot jødens diktatur, eller dø!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Ja det er jo helt latterlig å se hvordan enkelte kneler for jødene inne på enkelte facebook-grupper. De er jo helt blinde i sin besettelse for jødene og kommer med de dummeste anklager mot «nazister». Nyttige idioter for globalistene.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Stakkars lille jøden som ikke får viljen sin hahaha

Robert
Robert
2 år siden

Sakset fra Kongeriket Norges Grunnlov fra 1814:

‘De Indvaanere, der bekjende seg til den, ere forpligtede til at opdrage sine Børn i samme. Jesuitter og Munkeordener maae ikke taales. Jøder ere fremdeles udelukkede fra Adgang til Riget.’

På tide å gjeninnføre en felles jødeparagraf for et samlet Norden?

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det er da klart hun som jøde har en egeninteresse av å male stråmenn av de som våger å kritisere jødisk makt. Og stråmenn er det, det er en løgnaktig fremstilling av Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialister øvrig. Det er jo heller slik at HUN og øvrige jødiske ledere går i spissen for å fjerne demokrati og ytringsfrihet. Det er jo HUN og de jødiske ledere som er en trussel mot demokrati og ytringsfrihet. Videre er det jo de grupper hun tar under sine vinger som med det rette kan klassifiseres som terrorister. Disse grupper nevner hun ikke med ett ord, selv… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

«Ifølge Klein betyr Den nordiske motstandsbevegelsens deltakelse på Almedalen «de facto en begrensning av RFSLs, menneskerettighetsorganisasjoners, handikaporganisasjoners, opinionsdanneres, politikeres og journalisters mulighet til å arbeide fritt».» Jødene og offermentalitet! Oy Vey! Har ikke sett noe til dette overhodet. Det er ingen av dem som har blitt hindret av Motstandsbevegelsen fra å delta, det er nå heller tvert om disse som har forsøkt å utestenge Motstandsbevegelsen. At det kan utspille seg diskusjoner, uenigheter, litt kritikk, det må de jo tåle, akkurat som at Motstandsbevegelsen får tåle en masse. Om de selv tar en avgjørelse om å ikke delta, bare fordi Motstandsbevegelsen… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Det må være herlig å være fredet for all kritikk. Skrike antisemitt så fråden står, og strippe enhver kritiker for alle deres menneskerettigheter. De jødiske privilegier, så herlig. *Ironi*