Hjem Nyheter Jødisk makt stopper konspirasjonsteoretikeren David Icke i Australia

Jødisk makt stopper konspirasjonsteoretikeren David Icke i Australia

2

YTRINGSFRIHET Nå skulle David Icke ha vært på en forelesningsturné i Australia. Fire time før avreise ble hans visum inndratt. Jødisk makt ligger bak, forklarer Icke.

David Icke har ikke for vane å snakke om jødisk mak, men nå tar han bladet fra munnen. Foto: Tyler Merbler (CC BY 2.0).

Konspirasjonsteoretikeren David Icke har ved ti tilfeller siden 1997 hatt forelesningsturnéer i Australia. På onsdag skulle han reise til Melbourne for å begynne en ny turné på kontinentet.

Fire timer før avreise fra Los Angeles får han dog vite at hans visum som han fikk i september i fjor har blitt inndratt av australske myndigheter.

Den prosemittiske organisasjonen Anti-Defamation League (ADL), som dedikerer mye av sitt arbeid til å forfølge mennesker som er motstandere av jødisk makt, har i lang tid anklaget visse av Ickes hypoteser for å være antisemittiske.

Icke selv sier at han har stor respekt for jøder, og at eliten som styrer verden har blodsbånd med romvesener som for veldig lang tid siden blandet seg med et mindre antall mennesker.

Dette er bakgrunnen til teorien om at verdens aller høyeste ledere egentlig har samme blodsbånd. Disse kan dermed altså ikke være jøder, har Icke sagt.

Icke sier at innreisenektingen av ham til Australia er et tegn på at landet er et Orwellsk tyranni. Ikke ved noe tilfelle under hele planleggingen eller reservasjoner av forelesningssaler og hoteller har det kommet noen indikasjoner fra australske myndigheter om at han ikke skulle være velkommen også denne gangen.

At visumet ble inndratt fire timer før hans avgang viser at det er en nøye uttenkt plan for å stoppe ham.

Jødisk makt ligger bak

Australia har i og med stopping av hans innreise til landet «bevist at han har rett» om maktelitens oppførsel, sier Icke.

– Jeg sier at land som Australia er enpartistater. Valget mellom forskjellige partier å stemme på til parlamentet er bare en illusjon. Det er en enhetlig politisk klasse med en egen agenda, sier han.

Labour-politikeren Josh Burns i det jødiske prateprogrammet The Schtick.

Den jødiske Labour-politikeren Josh Burns sa offentlig for et par uker siden at David Icke «ikke bør tillates å komme til Australia og tale til australiere».

– Josh Burns forakter helt grunnleggende menneskerettigheter. Det er nå vanskelig for meg å trille av stolen av saker, men når den der fyren kommer og sier at «David Icke kjemper for at holocaustfornektelse skal læres ut i skolene» blir til og med jeg sjokkert.

For Josh Burn lyver for å fremme jødenes interesser.

– Det er helt tatt ut av luften og en flagrant løgn! dundrer Icke, men det er egentlig «hva man kan forvente seg av en politiker».

Jødiske Anti-Defamation Committee

I blant annet Australia finnes en gren av ADL som kaller seg for ADC, Anti-Defamation Committee.

– Den jødiske populasjonen i Australia ugjør 0,4 prosent av befolkningen. ADC representerer ikke mer enn en håndfull av disse 0,4 prosentene, sier Icke.

I allianse med Josh Burns og en annen jødinne, advokaten Kate Ashmore – som på samme måte som Josh Burns i neste valg stiller som kandidat i delstaten Victoria, men i et «konkurrerende» parti, og som har tatt på seg «æren» for å ha stoppet Icke – driver disse «antiærekrenkelsesorganisasjonene» med det de pleier å gjøre: å spre hat og sverte andre mennesker, sier Icke.

– De hevder at jeg er holocaustfornekter. Det er jeg ikke!

Denne Orwellske forfølgelsen er typisk for diktaturer, mener Icke:

– Hva er det første som tyrannier gjør når de har makt? De tier all opposisjon, all kritikk av hva folket skal mene og tenke, forbyr offentlige møter, og brenner deres bøker.

Så hva gjør disse menneskene som skal stoppe «hat»?

– Hvorfor er den som kritiserer det faktum at skarpskyttere i Israel fra lang avstand skyter beina av palestinske barn, eller på noen måte kritiserer Israel, en antisemitt?

Kritiserer kapitalens styring av politikken

Lucy og Malcom Turnbull.

David Icke har tidligere også rettet skarp kritikk mot internasjonale legemiddelforetak og deres nye store inntektskilde ­– vaksiner.

Australias tidligere statsminister, multimillionæren Malcom Turnbull, propagerte hardt for tvangsvaksinasjon i landet. Malcoms kone Lucy Turnbull er direktør for Prima Biomed, som samarbeider med Novartis and GlaxoSmithKline, som tjener store penger på vaksiner.

David Ickes navn ble vidkjent da han spredte informasjon om uregelmessigheter rundt den løgnaktige offisielle beskrivelsen av sprengingen av de tre World Trace Center-bygningene i 2001, men allerede på 1990-tallet skrev han bøker og foreleste om globalismens politiske elite.

Omtrent samtidig begynte han å forundre sitt publikum med å påstå at verden styres av øgler fra verdensrommet og en annen dimensjon, som kan bytte form og se ut som mennesker. Ofte er det verdens politiske elite som egentlig er romøgler. Denne «informasjonen» fikk han i 1999 av den afrikanske «medisinmannen» Vusamazulu Credo Mutwa.

Icke har senere også lansert «informasjonen» om at hele verden egentlig er en datasimulering, etter en modell som tar tankene til science fiction-filmen The Matrix, som ble laget av de jødiske transeksuelle Wachowski-brødrene.

Falske konspirasjoner – og ekte

Spørsmålet om David Ickes innreiseforbud til Australia handler dog ikke om troverdigheten i hans påstander om alt mulig, men om fraværet av den tidligere rettigheten til å uttrykke det man vil og folks rett til å selv bedømme det som sies.

At han stoppes av Australias elite er et utvilsomt faktum. Det var Australias flerkultur- og innvandringsminister David Bernard Coleman som fortalte David Icke at hans visum hadde blitt kansellert, etter avgjørelser som allerede hadde blitt fattet av mennesker med jødisk makt.

– Hvis jeg for noen uker siden hadde sagt at en liten elite i Australia har makt til å bestemme hvem som skal og ikke skal får reise til landet og forelese, hadde de sagt at «det der er en antisemittisk konspirasjonsteori». Det er hva de alltid sier. Og nå har det skjedd! sier David Icke.

Også David Ickes hjemland Storbritannia utestenger uliktenkende debattører etter avgjørelser fra jødisk makt-grupper. Lauren Southern, Martin Sellner og Britanny Pettibone er noen av de kjente samfunnsdebattørene som har fått innreiseforbud til Storbritannia på liknende grunnlag som David Icke.

Se en medtatt David Icke fortelle hele historien fra flyplasshotellet i Los Angeles nedenfor:

https://youtu.be/j0rrywXNu8s

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Romvesnene gir David Icke altså samme behandling som de gav historikeren David Irving.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

David Icke er ganske så «kooky» i sine villeste konspirasjonsteorier, men selvsagt skal han og andre som taler den globale eliten imot ha ytringsfrihet og rett til å spre sine tanker. De som legger kjelker i veien for ham – og andre – på nett og i den virkelige verden, ønsker at deres eget verdens- og virkelighetsbilde skal være det eneste tillatte, og at forstyrrende ideer derfor må undertrykkes. Og vi vet jo hvem (((de))) er, som eier, dominerer og styrer feks massemedia i vestlige land.