Hjem Nyheter Utenriks Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt

Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt

2

USA Sionistorganisasjonen SPLC innrømmet nylig under et foredrag at det demografiske folkeutbyttet av hvite i USA har vært planlagt lenge.

Det var under et foredrag i regi av den jødiske organisasjonen Southern Powerty Law Center (SPLC) i Lexington i Virginia at en representant for organisasjonen snakket åpent om folkeutbyttet som er i ferd med å bli en virkelighet i USA. Foredragsholderen forteller blant annet at hvite kommer til å bli en minoritet i USA innen 20 år, at folkeutbyttet kommer til å få katastrofale følger og at det var planlagt for lenge siden. De skjulte opptakene ble gjort av en pro-hvit aktivist og finnes nå tilgjengelig for almenheten å se.

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Proverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Dette har vi visst lenge, selv om jødene og deres allierte alltid har benektet det og brukt antisemitt- og holohoaxkortet så ofte at det har fått «cry wolf»-effekt og ikke lenger har kraft. Hatet mot oss goyim er så sterkt – historisk og idag – at jødene ikke er istand til å se at når den hvite mann ikke lenger eksisterer og opprettholder funksjonelle og høyteknologiske samfunn vil verden synke ned til nivået vi finner i Afrika og Midtøsten, med en gjennomsnitts IQ på 85-90 og til dels lavere.

trackback

[…] også: Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid Extinction Rebellions […]