Hjem Nyheter Jødisk pillefamilie villedet leger til å selge avhengighetsdannende legemidler

Jødisk pillefamilie villedet leger til å selge avhengighetsdannende legemidler

3

OPIOIDKRISEN Familier Sackler anklages for å ha fått sitt legemiddelforetak Purdue Pharma til å villede leger og pasienter om farene ved å anvende det smertestillende legemiddelet OxyContin.

Innfelt: Richard Sackler.

Tirsdag 15. januar overleverte Massachusetts statsadvokat Maura Healy beviser som tyder på at den jødiske Sackler-familien – som eier Purdue Pharma som produserer det smertestillende legemiddelet OxyContin – valgte å aggressivt markedsføre legemiddelet til tross for at de visste at det er svært avhengighetsdannende. Bevisene skal i følge The New York Times komme fra intern bedriftsinformasjon.

Richard Sackler, tidligere styreleder og administrerende direktør for Purdue Pharma samt sønn av bedriftens grunnlegger Raymond Sackler, skal i en e-post fra 2001 ha gitt skylden for problematikken med misbrukere av OxyContin på de som hadde blitt avhengig av legemiddelet.

«Vi må legge skylden på misbrukerne på alle måter vi kan. Det er de som er synderne og problemet. De er hensynsløse kriminelle», skrev Richard da han var direktør for foretaket.

Massachusetts statsadvokat stevnet i juni forrige år åtte medlemmer av Sackler-familien, og andre, for at de i følge søksmålet hadde villedet leger og pasienter om farene med OxyContin. I følge søksmålet skal for eksempel Richard ha oppfordret representanter for bedriften å anbefale leger å ordinere den høyeste dosen av OxyContin ettersom det var mest lønnsomt.

Purdue Pharma har vært gjenstand for mange søksmål og i 2007 måtte tre av foretakets høyeste sjefer betale 634,5 millioner dollar i bøter for feilaktig gjengivelse av farene med OxyContin, men selve Sackler-familien ble ikke da anklaget for personlig delaktighet.

Totalt sett har over 200 000 mennesker i USA dødd av overdoser av reseptbelagte opioider, i det som kalles opioidkrisen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
3 år siden

Den kinesiske opiumshandelen var i sin tid kontrollert av de samme menneskefiendtlige anglosionistiske kreftene som idag har kontroll over opiumsproduksjonen i Afghanistan.

Jeg forstår godt at folk som er kronisk syke velger å røyke hasj når man ser at mange av alternativene kan være langt verre.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

The usual suspects, every damned time. Finnes det noe samfunnsnedbrytende område der jøden ikke har vært involvert, historisk sett? Iallfall i moderne tid. Les E. Michael Jones; The Jewish Revolutionary Spirit, og bli klokere.

Einar O
Einar O
3 år siden

For jøden er det kun profitt som teller.