Hjem Nyheter Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili

Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili

0

PEDOFILI Demokraten Scott Wiener vil i et nytt lovforslag avkriminalisere seksuelle handlinger mellom voksne og barn så unge som 8 år. Wiener, som både er homofil og jøde, hevder at kritikken mot forslaget er homofobisk og antisemittisk.

Den jødiske demokraten Scott Wiener. Foto: Twitter

Demokraten Scott Wiener som er senator i San Francisco, vil i et nytt lovforslag at seksuelle handlinger mellom voksne og barn så unge som 8 år, skal avkriminaliseres. Forslaget heter «SB 145» og har ifølge Wiener som hensikt å motvirke diskriminering mot unge personer innen HBTQP-bevegelsen/homolobbyen.

Ifølge lovforslaget skal en pedofil kunne utføre en seksuell handling med et barn, så fremt den pedofile ikke er over 10 år eldre enn barnet. Det innebærer at en 18-åring skulle kunne ha «sex» med en 8-åring uten å bli registrert som seksualforbryter.

Wiener foreslår også at en pedofil skal kunne få lure et barn til å ha sex med dem, for siden unngå å bli registrert som seksualforbryter så lenge den pedofile ikke er over 10 år eldre enn barnet. Da skulle en 18-åring kunne få lure ett 8-årig barn til seksuelle handlinger, eller en 22-åring lure en 12-åring, og så videre.

«SB 145 (lovforslaget), som det beskrives for tiden, virker å tillate seksualforbrytere å kunne leve blant befolkningen uten at noen kan få vite om det. Hvorfor behøves en slik lov?», skriver California Globe.

Ifølge jøden Wiener og jødisk media er kritikken mot pedofili-lovforslaget både «homofobisk og antisemittisk». Kritikken mot Wieners lovforslag har heldigvis vært massiv. Mange anvendere av sosiale medier har uttrykt at de er sjokkert over at en jøde og homofil som Wiener kommer med slike pedofilvennlige lovforslag.

På Twitter tok Wiener på seg offerkoften og klaget over den massive kritikken, samt at folk peker på det faktum at han er jøde.

Les også:
Dagens video: Pedogate 2020
Kulturmarxisme