Hjem Nyheter Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili

Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili

23

PEDOFILI Demokraten Scott Wiener vil i et nytt lovforslag avkriminalisere seksuelle handlinger mellom voksne og barn så unge som 8 år. Wiener, som både er homofil og jøde, hevder at kritikken mot forslaget er homofobisk og antisemittisk.

Den jødiske demokraten Scott Wiener. Foto: Twitter

Demokraten Scott Wiener som er senator i San Francisco, vil i et nytt lovforslag at seksuelle handlinger mellom voksne og barn så unge som 8 år, skal avkriminaliseres. Forslaget heter «SB 145» og har ifølge Wiener som hensikt å motvirke diskriminering mot unge personer innen HBTQP-bevegelsen/homolobbyen.

Ifølge lovforslaget skal en pedofil kunne utføre en seksuell handling med et barn, så fremt den pedofile ikke er over 10 år eldre enn barnet. Det innebærer at en 18-åring skulle kunne ha «sex» med en 8-åring uten å bli registrert som seksualforbryter.

Wiener foreslår også at en pedofil skal kunne få lure et barn til å ha sex med dem, for siden unngå å bli registrert som seksualforbryter så lenge den pedofile ikke er over 10 år eldre enn barnet. Da skulle en 18-åring kunne få lure ett 8-årig barn til seksuelle handlinger, eller en 22-åring lure en 12-åring, og så videre.

«SB 145 (lovforslaget), som det beskrives for tiden, virker å tillate seksualforbrytere å kunne leve blant befolkningen uten at noen kan få vite om det. Hvorfor behøves en slik lov?», skriver California Globe.

Ifølge jøden Wiener og jødisk media er kritikken mot pedofili-lovforslaget både «homofobisk og antisemittisk». Kritikken mot Wieners lovforslag har heldigvis vært massiv. Mange anvendere av sosiale medier har uttrykt at de er sjokkert over at en jøde og homofil som Wiener kommer med slike pedofilvennlige lovforslag.

På Twitter tok Wiener på seg offerkoften og klaget over den massive kritikken, samt at folk peker på det faktum at han er jøde.

Les også:
Dagens video: Pedogate 2020
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
23 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Fy faen for en syk talmudisk verden vi lever i. Jødisk makt = mer arbeid for normalisering av pedofili. https://www.frihetskamp.net/dagens-video-talmud-og-pedofili/

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Unner han all kritikk han har fått. Skulle faen bare mangle.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

I årevis har nasjonalsosialister og andre systemgranskere advart om hvor utbredt pedofili er blant verdens ledere i dag, og hvorfor det er blitt slik (jødisk makt). Og når endelig noen av sakene skyter fart og blir kjent for vanlige folk også, så kicker jødisk media inn og kaller det for fake news, og dessverre, folk biter på og går videre mens de pedofile kan puste ut. Men nå begynner det å bli såpass tydelig dette med seksualisering av barn og normalisering av pedofili at folk er jo nødt til å begynne å forstå at noe ikke er helt riktig i… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Nettopp. Pizzagate var en av dem. Og Podesta brødrene og Marina Abramovic og andre bisarre folk under mistanke om pedofili har vært på besøk i Norge og pleiet sitt forhold til norske ledere. Og dette var under den tiden de var i søkelyset. Hvem de omgås med forteller jo litt om hvem de selv er.

N.S
N.S
1 år siden

Bare det å forsøke å normalisere noe så sykt som pedofili burde jo vært ulovlig.

H.L
H.L
1 år siden

Til å måpe av. Han skulle hatt skikkelig juling.

Anders (Nordland)
Anders (Nordland)
1 år siden

Verden trenger en ny Hitler.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Definisjonen på en jøde idag er en som er for abort, liberalisme/feminisme, LHBTQP, kommunisme/sosialisme, kort sagt alt som undergraver og ødelegger tradisjonelt konservative og nasjonalsinnede samfunn og mennesker. Under all denne propagandaen ligger et to tusen år langt hat til kristne, som overtok som Guds folk og som hedrer Jesus, som jødene fikk dømt og korsfestet. Derfor er de fordømt til evig fortapelse dersom de ikke vender om i tide, noe svært få er villige til.

Sverre Holm
Sverre Holm
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Er ikke kristen selv, og har ingen stor kjennskap til bibelen, men har hørt at de som kaller seg jøder egentlig ikke er jøder? Og at Jesus forbannet de som kaller seg jøder?

Jo a
Jo a
Svar til  Sverre Holm
1 år siden

Jesus var, kort sagt, en jøde som prøvde en reformasjon av jødedommen for å gjøre den mindre voldelig og syk. Ironisk nok, med tanke på hva som blir sagt om kristendommen i dag, virker kristendommen som et forsøk på å liberalisere jøderi. Hvor jødene sa de var guds utvalgte sa Jesus at alle var velkommen i guds rike ved riktig handlinger. Hvor jødene sa krig sa Jesus vend det andre kinnet

Sverre Holm
Sverre Holm
Svar til  Jo a
1 år siden

Hørt at kristendommen ble infiltrert og omskapt til dagens «kristen-sionisme». Det var vel gjennom Scofield bibelen som senere bibler tok etter og da skapte fenomenet kristen-sionister. Kristne før i tiden advarte om jøder har jeg hørt. Uansett er jeg ikke fiendtlig innstilt til kristne som er jew-wise.

Sverre Holm
Sverre Holm
Svar til  Sverre Holm
1 år siden

Men ja, det er ikke til å bortforklare at kristendommen har vært en inngangsport for jøderiet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Sverre Holm
1 år siden

De mest relevante skriftstedene er Johannes 8.44(You are of your father the devil..), og Åpenbaringen 3.9(Those who say they are Jews but are not). Men det finnes flere; det er bare å utforske NYT.

Espen
Espen
1 år siden

De er mestre til å spille stakkarslige ofre, og garantert er det noen som biter på. Igjen og igjen.

Richard
1 år siden

Kan også tillegge at Tel Aviv er verdensledende når det kommer til dekadanse. Det er altså ikke en tilfeldighet at det er et folkeslag som stort sett er overrepresentert i enkelte statistikker.

Heimdal
1 år siden

Litt av en utvikling, men dette åpnet akkurat det samme folket opp for i Tyskland, i tiden før Hitler ble valgt til å lede landet og fjernet dette. Berlin ble kalt «Europas horehus» på 20-tallet da Tyskland lidde under Weimar-republikken og ruinene etter 1.VK. SA hadde allerede klart og nedkjempet noe av det på gateplan nærmere 1930. Selvfølgelig får vi alt dette LHBTQPZN-driten på nytt igjen i verden, ettersom de onde vant 2.VK.
Er en dokumentar om mellomkrigstidas Berlin her: https://www.youtube.com/watch?v=GKx-qCjXciQ

G.Johansen
G.Johansen
1 år siden

Han leser bare fra Talmuden. Vi må ikke være så fordomsfulle mot andre kulturer, religioner og livssyn. Vi må la vårt samfunn tilpasses dem. *sarkasme*

Stian
Stian
1 år siden

Sett han i den elektriske stol og bli kvitt han.

Marius
Marius
1 år siden

Den evige jøden skjelver av frykt når sannheten tales oss «goyims» imellom. Måtte den evige parasitten lide!

Frøydis
Frøydis
1 år siden

Brenn i helvete!

Arvid
Arvid
1 år siden

Knus pedolobbyen!

Hallgeir
Hallgeir
1 år siden

Åpen jaktsesong på pedofile jævler!

trackback
2 måneder siden

[…] også: Jødisk politiker i USA vil avkriminalisere pedofili Dagens video: Talmud og pedofili Dagens video: Pedogate 2020 […]