Hjem Nyheter Globalt Jødisk press mot Apple om å fjerne Telegram

Jødisk press mot Apple om å fjerne Telegram

6

SENSUR Den jødiske lobbyorganisasjonen Safer Web saksøker nå Apple for at bedriften på sin Appstore tilgjengeliggjør appen Telegram – hvor de påstår at «vold mot jøder og svarte» forfektes.

Etter stormingen av den amerikanske kongressbygningen har flere teknologigiganter i økt utstrekning begynt å utestenge brukere med ubehagelige meninger samt nettsider og apper hvor slike meninger uttrykkes.

Lobbygrupper har presset teknologibedrifter til å  ta slike steg.

På søndag saksøkte lobbygruppen Safer Web (CSW) bedriften Apple for at de har appen Telegram i sin Appstore.

CSW hevder at Telegram brukes av «hvit makt-tilhengere, antisemittiske ekstremistgrupper, inkludert Proud Boys, Boogaloo Bois og QAnon samt av ekstremistgrupper basert i Russland og Europa som oppfordrer til vold mot jøder og svarte amerikanere».

Apple anklages videre for å oppvise uaktsomhet mot Telegram tross at de kjenner til at appen «brukes for å skremme og true uliktenkende».

«Kommunikasjonskanal for den russiske regjeringen»

I søksmålet hevder CSW at Telegram brukes som en «kommunikasjonskanal for den russiske regjeringen for å spre informasjon med hensikt å øke rasemotsetningene i USA og Europa».

CSW henviser uttrykkelig til hvordan Anti-defamation League (ADL) har «vist veien» ved å jobbe for at brukere som Donald Trump og apper som Gab forsvinner fra internett.

Slik kommenterer CSWs sjef, den sionistiske jøden Marc Ginsberg lobbygruppens søksmål:

– Apple skylder det amerikanske folket å oppfylle sitt løfte samt Apples policy og stenge ned Telegram til appen slutter å støtte terrorisme og ekstremistisk oppvigling mot jøder, svarte amerikanere og ikke truer det amerikanske folkets sikkerhet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Kan ikke disse bedriftene som Gab, telegram osv løsrive seg fra resten av nettet?

Eg er mektig lei av å høre om de grinete jødene som sutrer å klager å nekter oss ytringsfrihet!

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Kan ikke ha noe av at goyim prater fritt sammen uten at guds utvalgte modererer.

N.S
N.S
2 år siden

Helvetes jøder og deres angrep på ytringsfriheten. Faen ikke rart folk ikke liker dem. Arrogante og manipulative idioter.

trackback
2 år siden

[…] at FBI stenger ned Gab Den jødiske lobbyen angriper antikvariat – vil gjennomføre bokbål Jødisk press mot Apple om å fjerne Telegram Jødisk makt på krigsstien – vil sensurere […]

Kenny
Kenny
2 år siden

iOS har en default setting at apper som fjernes fra AppStore blir slettet automatisk fra mobiler som hadde appen.

Man kan slå av dette, men den er gjemt under «Screen Time» -> «Content & Privacy Restrictions» -> «itunes and App store purchases» -> «Deleting apps» -> velg Ikke tillat.

trackback
11 måneder siden

[…] krever at FBI stenger ned GabSionister forsøker å stenge ned videoplattformen BitchuteJødisk press mot Apple om å fjerne TelegramGoogle sensurerer søkedata – forhindrer trafikk til konservative medierIsrael og Facebook […]