Hjem Nyheter Jødisk rabbiner forklarer at 3 og 6 år gamle jenter var fysisk...

Jødisk rabbiner forklarer at 3 og 6 år gamle jenter var fysisk voksne før

1

ORTODOKS JØDEDOM Jenter var fysisk annerledes på bibelsk tid sammenliknet med i dag, ifølge en rabbiner. 6 år gamle jenter kunne ha sex med 40 år gamle menn, for de kan sammenliknes fysisk med dagens 20 år gamle kvinner.

Skjermbilde: Twitter.

Dilemmaet som presenteres for den jødiske rabbineren er den bibelske historien om Isak og Rebekka. Isak er en av de tre patriarkene til Israels folk. Det forekommer forskjellige tolkninger om hvor gammel Rebekka var ved giftemålet, men denne rabbineren tror at Isak (40) giftet seg med henne da hun var 3 år og de virkeliggjorde giftemålet da hun var 6 år.

Rabbineren sier at ifølge dagens standard så er dette pedofili, det er forferdelig og fryktelig. Men, sier han, menneskene på den tiden skiller seg fra i dag. En jente på 3 år da er fysisk likeverdig med en eldre tenåring. Er man 6 år så er det tilsvarende omtrent 20 år. Isak reddet henne også ved å ha sex med henne. Denne velgjerningen gjorde at hun kunne flytte inn i hans hjem som hustru ettersom hun risikerte å bli drept i det hjemmet hun bodde i, ifølge rabbineren.

Opprinnelig publisert på Nordfront.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Iflg Talmud er det tillatt for en rabbi å gifte seg med en jente som er «3 år og 1 dag», for deres møydom vil gro tilbake; Jewish Talmud Allows Sex with 3-year Old Girls! (jesus-is-savior.com) Jødenes Talmud er full av beskrivelser som har å gjøre med underårige jenter og voksne menn(rabbier), og temaet er alltid sex. Denne rabbien prøver å redde seg ut av det ved å hevde at jenter «den gangen» i realiteten var mye eldre enn deres oppgitte alder, men pedofilien er en integrert del av jødisk mentalitet. Islam har noe av det samme, kfr Muhammeds ekteskap… Les mer »