Hjem Nyheter Jødisk toppolitiker hyller hvitt folkemord

Jødisk toppolitiker hyller hvitt folkemord

HVITT FOLKEMORD I en film publisert på Youtube tar den tysk-jødiske toppolitkeren Gregor Gysi til orde for folkemord på etniske tyskere, eller «nazister» som han kaller dem.

front

I filmen, som var ment til å gjøre reklame for en «antirasistisk» demonstrasjon kalt «Mangfold er vår fremtid», hyller den tysk-jødiske toppolitikeren Gregor Gysi det faktum at det hvert år dør flere etniske tyskere enn det blir født. Dette skjer, ifølge ham, fordi etniske tyskere – eller «nazister» som han kaller dem – er dårlige til få barn.

Han anser videre at Tyskland og Europa tar imot for få asylsøkere, og at masseinnvandring inn til Tyskland og Europa bør økes, gjennom å blant annet gjøre det lettere rent byråkratisk å søke om asyl. Ifølge ham har også Tyskland en plikt, på grunn av historien, til å ta imot asylsøkere.

Gysi, som kommer fra en jødisk kommunistisk familie, og har en lang fartstid i ulike tyske kommunistiske partier, som for eksempel Sozialistische Einheitspartei Deutschlands (SED). Gysi er i dag medlem det tyske parlamentet (Forbundsdagen), samt parlamentarisk leder for partigruppen Die Linke.

Hele talen oversatt til norsk, kan leses nedenfor:

Mine damer og herrer, jeg vil herved oppfordre dere til å delta på demonstrasjonen «Lev bedre uten nazister – mangfold er fremtiden» den 6. juni klokken 10.00 i Neuruppin.

Vi må gjøre motstand mot nazistene. På grunn av vår historie, 1933–1945, er det vår plikt å behandle flyktninger på en ordentlig måte. Vi er også nødt til å redde liv i Middelhavet. Det må finnes en lovlig (ubyråkratisk) måte å få søke asyl i Europa på. Land som Polen – veldig katolsk forresten – må være villige til å ta i mot flere flyktninger.

Og forresten, hver år dør det flere tyskere enn hva som blir født. Dette er veldig heldig, og skjer fordi nazistene [tyskerne red. anm.] ikke er flinke til å få barn. Dette er også grunnen til at vi er avhengig av innvandring fra andre land.

Vi ses på demonstrasjonen.

Ha det!

Se filmen her: