Hjem Nyheter Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt...

Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

18

JØDISK LOBBYISME Jøden Ezra Klein håper at den hvite populasjonen skal dø ut før de kan snu situasjonen.

Ezra Klein. Foto: Irn (CC BY-SA 4.0)

Den 35 år gamle jøden Ezra Klein, som har bakgrunn som skribent ved The Washington Post, har skrevet boken «Why We’re Polarized», som blant annet advarer mot at alt for mange «kristne hvite» har blitt bevisst om at de er dømt til undergang i USA gjennom demografiske forandringer.

Dette er et problem, anser Klein, ettersom det dermed finnes et trusselbilde som innebærer at hvite enda skal kunne gjøre noe med problemet.

Klein startet i 2014 venstepublikasjonen Vox, som Mike Enoch ved The Right Stuff sier er en nettsiden laget av jøder for jøder, og for det han kaller for «halegoyim».

Ifølge journalisten Steve Sailer ved Taki’s Magazine buker Vox ofte det rasistiske begrepet «hvithet» («whiteness») for å ydmyke hvite mennesker. Og hetsen mot hvite har eskalert.

I 2014 brukte Kleins publikasjon ordet «hvithet» seks ganger. i 2016 ble ordet brukt 31 ganger, så 37 ganger i 2017. I fjor ble «hvithet» brukt i negativ forstand 50 ganger.

De har også brukt de fabrikkerte begrepet «hvitt privilegium» («white privilege») 136 ganger.

Det tilsvarende uttrykket «jødisk privilegium» har blitt brukt nøyaktig null ganger.

I sin bok beklager Klein også den økende politiske polariseringen i USA, noe han blant annet skylder på at alt for mange nyhetskonsumenter ser på det republikanske og neokonservativt fargede Fox News i stedet for å konsumere hans egne publikasjoner.

Les også:
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Extinction Rebellions mål: å styrte den europeiske kulturen – finansieres av jøden George Soros
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Helt siden jødene korsfestet Jesus og dermed avviste den Messias som var sendt, og mistet sitt privilegium å være «Guds utvalgte», har de hatet kristendommen og «de hvite», som i deres øyne nettopp er de kristne, og ikke har med hvit hudfarge å gjøre. Jødene lider fortsatt av den vrangforestilling at de en dag skal herske over goyim i hele verden, og vi skal være deres slaver. Men så er vi jo ikke annet enn kveg, mens de er iflg deres ledende rabbinere er guddommelige, kfr deres «hellige» bok Talmud.

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

jerusalem er den babylonske hore , de er alle falske jøder , ashkeNAZI , det er de som ser seg selv som den egentelige utvalgte herske rasen , Talmud er rett fra helvette , både den babylonske Talmud og jerusalemske , de har fylt kristendommen med falske doktriner som dispensasjons doktrinen der de venter på Jesus og de har fått de evangeliske kristene til å gjøre det samme ,

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Det er godt at flere og flere våkner og ser hvem som trekker i trådene. Men så er det jo også helt utrolig at det enda finnes de som til tross for alt av innrømmelser og bevis fortsatt sover i timen. Og verre,… de filosemitter som underkaster seg jøder.

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Haraldsson
2 år siden

og nesten alle de evangeliske kristene , med John Hagee i spissen

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Har etter noe tid kommet til at jøder er onde. Jesus er rett på sak og kaller dem en synagoge for Satan. Altså ingen tvil!

Steinar
Steinar
Svar til  Sidsel
2 år siden
Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Steinar
2 år siden

koblingen til den siden kan ikke vises for meg ,

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Sidsel
2 år siden

Revelation 3:9
Behold, I will cause those of the synagogue of Satan, who say that they are Jews and are not, but lie,

Grim
2 år siden

Vindene vil snu

Randi
Randi
2 år siden

Vi etnisk norske kvinnfolk er lei av å bli tråkka på!! Ett sted går faktisk grensa, ærlig talt. Motstandsbevegelsen derimot tar heldigvis vare på vors, (imens politi og øvrige rettsinstanser/frimurere driter lang marsj?)
F**n heller.. Jeg bare sier det som det bør sies
Hyll motstandsbevegelsen! ❤️

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Må den hvite rase våkne for alltid og knuse det jødiske verdens tyranniet en gang for alle!

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Kim Larsen
2 år siden

ikke bare den hvite rase , men alle mennesker bør våkne opp , problemet er at vi alle andre krangler , og de setter oss opp mot hverandre , mens de står på sidelinja og tar over ,

Katrine
Katrine
2 år siden

Merkelig hvordan de slipper unna med å si hva som helst, og fortsatt er det hvite som konstant lager unnskyldninger for det de sier.

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Katrine
2 år siden

det er bare et bevis hvor hardt vi er infiltrert , de styrer alle medier og har grabbet til seg mest penger ,

Heimdal
2 år siden

Likeså har Norge sin egen norskfientlige masterjøde Ervin Kohn, ansatt som lederskikkelse i Antirasistisk Senter (Antinorsk Senter) og forstander for Det Mosaiske Trossamfunn, som har hevdet at det er for mange etniske nordmenn i Norge og at det er et alvorlig problem! Så hyler dette folket i alle media når de får kritikk mot det folke- og nasjons-fientlige arbeidet sitt, som «anti-semittiske», når det er DE som tér seg som de største hatefulle rasistene på hele denne jorda!

Espen Johansen
Espen Johansen
Svar til  Heimdal
2 år siden

alt det er skrevet i deres Talmud , the masterrace , alle andre enn dem er idioter og dumme , de blir glade når noen står fram og leder dem , sier de selv ,

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Her må eg sensurere meg selv. Kort og godt…

men supert at hvite blir bevist på sin egen situasjon!

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: Kalergiplanen – Folkeutbytte Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn Dagens video: Polsk professor reagerer på Barbara Spectre Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet Dagens video: Jøder vil utrydde Amalek Dagens video: Jøde innrømmer jødisk makt og plan om verdensherredømme Dagens video: 20 eksempler på hvem som går i spissen for masseinnvandring til hvite nasjoner Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang… Les mer »