Hjem Nyheter Globalt Jødisk WEF-rådgiver har en plan for «ubrukelige mennesker»

Jødisk WEF-rådgiver har en plan for «ubrukelige mennesker»

4

KUNSTIG INTELLIGENS Den israelske filosofen og professoren Yuval Harari har en plan for hvordan å håndtere de «ubrukelige menneskene» han ser for seg snart vil telle flere millioner.

Yuval Harari. Foto: Yuval Noah Harari (CC BY 3.0).

Yuval Noah Harari, en israelsk «filosof», professor ved Universitetet i Jerusalem og rådgiver for World Economic Forum (WEF) har en plan for de han beskriver som «en voksende klasse av ubrukelige mennesker». I en nylig forelesning om temaet hadde han følgende å si om saken:

Det muligens største spørsmålet innen økonomi og politikk de kommende tiårene vil ha å gjøre med hva man skal gjøre med alle de ubrukelige menneskene. Problemet er kjedsomhet, hva man skal gjøre med dem og hvordan de vil finne en mening med livet når de er mer eller mindre meningsløse, verdiløse. Min beste gjetning er en kombinasjon av narkotika og videospill.

De «ubrukelige menneskene» som WEF-rådgiveren refererer til, vil være de som nekter å bli implantert med funksjoner basert på kunstig intelligens i de kommende tiårene. Harari beskriver mennesker som «hackbare dyr», og mener at «massene» «ikke ville ha stor sjanse» mot de store forandringene selv om de skulle organisere seg, skriver National File.

I løpet av forelesningen, som er langt fra den første gangen han har tatt opp temaet, uttalte han at verden har ankommet en ny industriell revolusjon som har sitt opphav i kunstig intelligens:

Men produktet denne gangen vil ikke være tekstiler, eller maskiner eller kjøretøy, eller til og med våpen, produktet denne gangen vill være menneskene selv. Vi lærer å produsere kropper og sinn. Kropper og sinn kommer, tror jeg, til å være de to hovedproduktene til den neste bølgen av alle disse forandringene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
9 måneder siden

Den «professor» er typisk ubrukelig jødisk kannibal som har null sjanse i framtiden og som aner ikke at han selv er den dummeste blant dyrene.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
9 måneder siden

For en «sjarmerende» kar.

Django
Django
9 måneder siden

Og han er annerledes enn nazismen? På hvilken måte?

proverbs 26:11
proverbs 26:11
9 måneder siden

Det slår ikke feil – bak omtrent enhver jævelskap i denne verden står en jøde – eller flere. «Creative destruction» kaller de det de ønsker, om det er covid-19, vaksinen, eller krig, som nå i Ukraina. Så, på ruinene av det som var skal det bygges en verden der jødene styrer og «the useless eaters» som får lov til å leve skal tjene og tilbe «the chosen ones».