Hjem Nyheter Jødiske angrep på kristne i Israel fortsetter i det nye året

Jødiske angrep på kristne i Israel fortsetter i det nye året

5

JØDESPØRSMÅLET Angrepene fra jøder mot kristne fortsetter med full styrke i Israel i et åpenbart forsøk på å fordrive sistnevnte gruppe fra landet, og regionen. Det siste eksempelet er den ortodoks kristne kirkegården i Tel Aviv som ble vandalisert og delvis ødelagt forrige uke. Gjerningsmannen tok seg inn fra den jødiske skolen som ligger vegg i vegg.

Et ødelagt kors på den ortodoks kristne kirkegården i Tel Aviv. Foto: rusdm.ru

I det siste eksempelet i en serie av noe som kan tyde på en hyppigere frekvens av angrep på kristne mål i Israel, begått av jøder, så var det altså den ortodoks kristne kirkegården i Tel Aviv som fikk unngjelde. Kors ble ødelagt og graver vandalisert på kirkegården som er lagt til St. Tabitha-kirken som ligger under Russian Ecclesiastical Mission i Tel Aviv-Yafo. Kirken drives samtidig som en veldedig organisasjon som legger til rette for pilgrimer som ønsker å besøke landet og de bibelske stedene. Kirkens eiendom ble angrepet og ødelagt ved flere anledninger gjennom 2021, blant annet ved vandalisme, inkludert påføring av sataniske symboler, men også fysiske angrep på nonnene som bor på eiendommen.

«Det er verdt å legge merke til at angrepene på de hellige kristne stedene skjer i stadig hyppigere grad, og, som statistikken viser, så er alle angrepene begått av noen fra det jødiske samfunnet», sier organisasjonen i en offisiell uttalelse.

Jøder utenfor den rumensk ortodokse kirken i Jerusalem før de brannbomber kirkeporten. Denne kirken ble angrepet hele fire ganger i løpet av bare én måned i fjor. Foto: lpj.org

Angrepene er blitt så pass målrettede og med et så klart motiv om å fordrive de kristne at de ulike kristne menighetene og denominasjonene i fjor holdt en konferanse på Imperial Hotell i Jerusalem og gikk ut med en appell hvor de ba verden anerkjenne problemet. Et problem som har ført til at de kristne i dag utgjør rundt 1% av befolkningen; en nedgang fra ca. 12% i forrige århundre.

Strategien kommer også med en bonus for de jødiske grupperingene: angrepene fordriver de kristne menighetene og dermed blir eiendommer frigjort. Eiendommer som raskt blir overtatt av ortodokse jøder.

«De stadige angrepene er et ledd med mål om å fordrive munkene og nonnene fra klostrene ved å terrorisere disse, og kan være en beskjed om at kristne ikke er velkomne i disse områdene.», uttaler Erkebiskop Theodosios av Sebaste i Patriarkatet av Jerusalem. Dette er for øvrig en taktikk som er brukt av jødiske bosettere for å fordrive palestinere. Patriarkatet i Jerusalem ligger for øvrig i en rettslig disputt med en jødisk NGO om sine eiendommer og kan, om de ikke reiser «frivillig», bli dømt fra sine eiendommer.

En ortodoks jøde spytter og gjør obskøne gester, blant annet illuderer et opp-ned kors med hendene, foran porten til den armenske kirken i Øst-Jerusalem tidligere i vinter.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Ypperlig artikkel igjen av Arjuna. Det ligger i jødenes DNA å hate de kristne, som de effektivt hjernevaskes fra tidlig alder til pga angivelig «forfølgelse» og «folkemord» gjennom tidene. Stigmaet fra NT om jødenes ansvar for at Jesus ble dømt og korsfestet gjør at kristne knapt får utøve sin religion i «det hellige land», og evangelisering er effektivt forbudt. I henhold til Talmud skal jødene spytte på kristne gravsteder og forbanne dem. Og så vet vi at når jødene klager over at noen har vandalisert en jødisk gravplass og/eller har tegnet en swastika et eller annet sted, så er det… Les mer »

Tom Hauge
Tom Hauge
1 år siden

Så bra. Kanskje hendelser som dette omsider kan få disse blinde kristne sionistene til å omsider skjønne at Israel og Yawehs utvalgte folk ikke er på deres side. Men det er vel for mye forlangt at så tilbakestående folk som kristne sionister skal forstå at 2+2=4.

The goyim knows
The goyim knows
1 år siden

Det er jo nokså komisk, samtidig pinlig, at mange kristne hyller jøder og anser dem som «guds utvalgte folk», når jødene til gjengjeld HATER dem som pesten og kaller dem nazi 🙂

Og om disse syke folk som bedriver så mye ondskap i verden var guds utvalgte folk, så må det isåfall være en jævla ond gud det er snakk om.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Kristne er de nye «nazister». Velkommen i klubben.

trackback
4 måneder siden

[…] Jødiske angrep på kristne i Israel fortsetter i det nye året […]