Hjem Nyheter Globalt Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk

Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk

13

SIONISME Jødiske ledere avla Siv Jensen et besøk, da det hadde blitt kjent at Frp tok til orde for et omskjæringsforbud. Nå skrinlegges hele ideen.

Leder for Fremskrittspartiet, Siv Jensen, tok mandag imot en rekke jødiske ledere i Europa på sitt kontor i Finansdepartementet. Temaet for dagen var Frps vedtak på landsmøtet, om å forby rituell omskjæring av guttebarn, og det var de jødiske lederne som hadde tatt initiativ til seansen.

Avisen Jerusalem Post oppgir at Jensen under møtet skal ha tatt avstand fra Frp-vedtaket, og forsikret jødene om at noe slikt aldri vil bli vedtatt mens hun er leder. Overfor Dagbladet gjentar hun det samme, og legger til at de også er imot antisemittisme.

– Selvsagt, jeg forstår hvorfor jøder i Europa ble bekymret, men jeg vil forsikre om at dette ikke er på regjeringens agenda, ikke på mitt partis agenda og ikke på min personlige agenda. Jeg vil gjøre det klart. På mitt skift vil ikke dette bli fulgt opp. Her i Norge respekterer vi religionsfrihet. Vi er imot antisemittisme, vi tolererer det ikke og vi vil bekjempe det.

Menachem Margolin

Blant de som deltok var blant annet den nederlandske sjefsrabbineren Binyomen Jacobs og lederen for European Jewish Association, Menachem Margolin. Førstnevnte så seg fornøyd med møtet, og mener Jensen nå forstår viktigheten av å ha et godt forhold til jødene. Margolin mener dog det var avgjørende at de fikk en forpliktelse fra partilederen.

Siv Jensen forteller til Dagbladet at Frp har tatt et standpunkt mot rituell omskjæring fordi de ønsker å beskytte barn, men at det ikke har noen intensjon om å kjempe for å få det innført. Jensen forteller også at hun overfor de jødiske lederne presiserte at Frp er en sterk forsvarer av Israel.

Da Frps landsmøte opprinnelig gikk inn for et forbud mot rituell omskjæring, ble de advart av Israels ambassade og Det mosaiske trossamfunn.

Kilde:
Siv vil ikke jobbe for omskjæringsforbud

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Teater i satans synagoge! En Frp-flatbanker spiller skuespill, og lar seg banke pannekakeflat av talmudiske slangekrøller. Budskapet er, at goyim skal ikke tro de er noe. Det anbefales å lese handlingsplanen mot antisemittisme: http://kongsverre.no/handlingsplan-antisemittisme.pdf Alle kristensionister, deriblant Siv Jensen, jobber for CIA. Kristensionistene utgjør en politisk sekt, som forfalsker Bibelen, og jobber for gjenopprettelse av «Davids trone». Den nye Davidstronen vil de plassere i Midtøstens mafiakasino, for å legitimere finansjødenes internasjonale forbryterbande. De dumme halleluja-fårene hopper på limpinnen. Dette er naturligvis i motstrid med all opprinnelig Kristendom, som forlengst har plassert Davids trone oppe i stjernehimmelen, i polarstjernens omdreiningspunkt. Denne… Les mer »

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

«Siv Jensen forteller til Dagbladet at Frp har tatt et standpunkt mot rituell omskjæring fordi de ønsker å beskytte barn, men at det ikke har noen intensjon om å kjempe for å få det innført.»

For en feiende flott uttalelse – rett og slett fantastisk. Samtidig beklager politikerene seg over politikerforakten blant folk, og skjønner ikke hvorfor denne er på «all time high» …

Roar
Roar
5 år siden

Jødisk omskjæring, et hakk verre enn muslimsk omskjæring (advarer for sterke scener):

https://youtu.be/TrsENvsJSDE
https://youtu.be/LRKUvkVPBiw
https://youtu.be/ZsrAwbulyqk
https://youtu.be/vSutQxgC7Vw

https://youtu.be/w9KCHYhAjUY

Dette synes Siv Jensen og hennes jødiske sjefer er helt ok.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Dette er barnemishandling. Skam deg Siv!

psykiater Thomas Jackson
psykiater Thomas Jackson
5 år siden

Ufrivillig omskärelse må förbys med tanke på barnens beste. Omskurne sammenlignet med komplette har lättare for at kenne sig jagade, ja til og med paranoide. Omskärelse bör forbys i hele demokratiske Europa.

hei
hei
5 år siden

Zionist- dukka..

Morningstar
Morningstar
5 år siden

(((FRP, SD, DF, Sannfinländarna))). Alla är kontrollerad opposition. Beviset ser ni ovan.

knut
knut
Svar til  Morningstar
5 år siden

Og dette er meget viktig å la andre få vite.

knut
knut
5 år siden

Viser hvem sm ruler.

Einar
Einar
5 år siden
knut
knut
5 år siden

De som tror det finnes en politisk løsning med det som er nå, vell, de har fremdeles en lang vei å gå etter den røde pillen.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Dagens politiske partier hører hjemme på søppelfyllingen. Alle partiene er pil råtne av jødiske pro sionistiske, pro kulturmarxistisk søppel.

Om en komet slo ned i stortinget når det var fullsatt så hadde jeg ikke felt en tåre, men snarere ledd høyt

trackback
1 år siden

[…] Jødiske ledere avla Siv Jensen besøk […]