Hjem Nyheter Jødiske ledere til det hvite hus onsdag for konferanse om antisemittisme

Jødiske ledere til det hvite hus onsdag for konferanse om antisemittisme

7

JØDISK MAKT Onsdag denne uken inviterer det hvite hus jødiske ledere for å holde en konferanse om å «konfrontere antisemittisme».

Det hvite hus. Foto: Wally Gobetz via Flickr, (CC BY-NC-ND 2.0).

Det hvite hus kommer til å holde en konferanse med jødiske ledere med det mål å gjennomgå regjeringens arbeid rettet mot antisemittisme og «hvordan vi [regjeringen] kan samarbeide med organisasjonene deres for å konfrontere veksten av antisemittisme», ifølge JewishInsider.

Invitasjonen skal ha blitt sendt ut av Shelley Greenspan, regjeringens offisielle kontakt til det jødiske samfunnet, og det sies at høytstående embetsfolk fra det hvite hus vil delta. Konferansen vil ledes av ektemannen til visepresident Kamela Harris, Doug Emhoff, som selv er jødisk.

Konferansen holdes sannsynligvis i det minste delvis i respons til rapartisten Ye (tidligere Kanye West) sin kontroversielle gjesteopptreden på Infowars, der han blant annet uttrykte beundring for Adolf Hitler og benektet Holocaust.

Dette vil bli det tredje møte mellom jødiske grupper og Washington på en uke. Onsdag forrige uke møtte amerikanske lovgivere representanter fra ca. 17 forskjellige jødiske grupper bak lukkede dører for å diskutere prioritetene til den nyvalgte kongressen.

På omtrent samme tidspunkt fant et annet møte sted ledet av senator Ben Cardin, som er jødisk, rettet mot å forbedre tilgang til og kommunikasjon med regjeringen og diverse føderale politibyråer for jødiske grupper som «Anti-Defamation League».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

En antisemitt var tidligere en som mislikte(=hatet), jøder. Nå er det helst en som jødene misliker og hater, som Ye og de som støtter ham. Og da skriker de opp om » økende antisemittisme», som må bekjempes med alle midler, ikke minst i skole og media. Det er som en sykdom, fremkalt av jødene selv – og deres atferd.

gatelykter
gatelykter
Svar til  proverbs 26:11
1 måned siden

…Og ikke minst Hvorfor dem blir hatet. Eller er dem bare uskyldige englemennesker som blir hatet uten grunn slik dem selv hevder ?

proverbs 26:11
proverbs 26:11
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Det er rett. Jødene – som gruppe – er ute av stand til å reflektere over HVORFOR de er «hatet» eller mislikt – de er alltid «uskyldige ofre» som blir hatet FORDI de er jøder. Det er alltid «de andres» feil, som de må be om unnskyldning for, uten at det hjelper, for jødene glemmer aldri – og tilgir aldri. Det er den evindelige holocaustpropagandaen et godt bevis på; «6 millioner uskyldige jøder, som ble drept av de onde nazistene og deres medhjelpere».

gatelykter
gatelykter
Svar til  proverbs 26:11
1 måned siden
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 måned siden

De klager over suverene og homogene nasjoner som tar vare på eget folk, kultur, med mer. Og frekke som de er går de i spissen for å demografisk forandre disse verdens nasjoner, på bekostning av urfolket der. Selv ønsker de et Israel kun for jøder, med strenge raselover for å bevare sitt folk, kultur, med mer. Hyklerisk! De klager over de av vårt folk som yter motstand mot denne folkemordspolitikk, kaster merkelapper på dem og svartmaler dem på det groveste i sine egne eide medier. Selv berømmer de enhver jøde som aktivt kjemper for et jødisk Israel, jødisk religion, kultur,… Les mer »

Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Patetisk til det maksimale er dette hykleriet til de jødiske ugressene som ikke er renset bort, hvor disse hedningene er så trangsynte at de ikke kan se seg selv i døren. Nå har vi fått nok av disse figurenes egenrådighet og dobbeltmoral, og da i henhold til deres drittunge-lignende skriking i hytt og pinede om antisenisme. Ja, tragisk nok kneler den sionistiske maktelite i Washington nok en gang for det jødiske diktaturet, og dette er som sagt en sanne skam ovenfor hele menneskeheten, når vi alle sammen ser at dette kan foregå helt uten konsekvenser.

trackback
29 dager siden

[…] Jødiske ledere til det hvite hus onsdag for konferanse om antisemittisme […]