Hjem Nyheter Europa Jødiske lobbyister: «Gjør Tysklands nederlag i andre verdenskrig til nasjonal høytidsdag»

Jødiske lobbyister: «Gjør Tysklands nederlag i andre verdenskrig til nasjonal høytidsdag»

7

JØDISK MAKT AfD motsetter seg det for tyskere krenkende forslaget å forvandle 8. mai til en høytidsdag som markerer datoen for de alliertes okkupasjon av Tyskland.

Alexander Gauland (AfD). Foto: Olaf Kosinsky (CCBY-SA 3.0).

Den «tyske» Auschwitzkomitéen har foreslått at datoen 8. mai skal bli nasjonal høytidsdag og «helligdag» i Tyskland.

Denne datoen markerer da Tyskland tapte krigen mot de allierte kreftene ledet av krigsforbryterne Franklin D. Roosevelt, General Dwight Eisenhower, Josef Stalin og Winston Churchill.

Disse, men med den nylig avdøde Roosevelts etterfølger Harry S. Truman, okkuperte og delte opp Tyskland mellom seg.

Kapitulasjonen var ubetinget. Tyskland er fremdeles okkupert av seiersmaktene. Ingen fredsavtale har noensinne blitt undertegnet.

Dagen for okkupasjonen kalles iblant for VE Day (Victory in Europe Day – altså ikke seier for Europa). Denne dagen markeres verden over av tilhengere av seiersmaktene. I år var det første gangen den tyske hovedstaden Berlin markerte VE Day.

Å strø salt i sårene

For å ytterligere krenke det tyske folket og strø salt i sårene for den fornedrelse de ble utsatt for gjennom to krigsnederlag i løpet av mindre enn 30 år og etterdønningene av disse, har Auschwitzkomitéen i Tyskland foreslått at dagen skal feires formelt – som en høytidsdag der arbeiderne skal få ha fri – med en sekulær form av politisk helligdag.

Det er lederen for Auschwitzkomitéen Esther Bejarano som har oppfordret forbundskansler Angela Merkel og president Frank-Walter Steinmeier til å forvandle dagen til en nasjonal høytidsdag.

Dette har opprørt Forbundsdagens representant for Alternative für Deutschland (AfD) Alexander Gauland.

Gauland, som tidligere har kalt nasjonalsosialistenes æra en «fugledrit» i Tysklands tusenårige historie, sier at den nasjonalsosialistiske regjeringens nederlag ikke bør tillates å bli en høytidsdag, som den jødiske lobbygruppen har foreslått.

Dette har medført skarp kritikk fra etablissementets politikere i Tyskland, og fra jødiske ledere, rapporterer Jødisk Telegrambyrå (JTA).

Gauland mener at tyskerne ikke opplevde den ubetingede kapitulasjonen 8. mai 1945 på samme måte som andre gjorde.

– For konsentrasjonsleirsinnsatte var det en befrielsens dag. Men det var også det fullstendige nederlagets dag, en dag da store deler av Tyskland gikk tapt, en dag da mulighetene for å forme fremtiden gikk tapt, sa Gauland på onsdag.

– De kvinner som ble voldtatt i Berlin etter nederlaget så saken helt annerledes enn konsentrasjonsleirsfangene, sa Gauland og mener dermed den hensynsløse volden og voldtektene som sovjetiske og amerikanske soldater bedrev i flere måneder etter at krigen formelt hadde tatt slutt og Tyskland kapitulert.

«Nynazistisk!»

Gaulands innvendinger betraktes av ledende jøder i Tyskland som nynazistiske. Josef Schuster som er leder for Sentralrådet for jøder i Tyskland, sier at Gaulands kommentar ofte høres fra nynazister anser at tyskerne var de største ofrene i krigen, og at det er «en forvrengning og en gjenoppliving av nazistforbrytelser og uansvarlig».

Den tidligere lederen for Sentralrådet for jøder i Tyskland – «holocaustoverleveren» Charlotte Knobloch som også tidligere ved et flertall tilfeller verbalt har angrepet partiet AfD, skriver i en uttalelse at Gaulands kommentarer «ikke overrasker», med tanke på hans tidligere «trivialisering av holocaust». Hun meddeler også at de fleste ikke holder med Gauland:

For de fleste mennesker i Tyskland er saken klar: Den 8. mai, dagen for nazistregimets nederlag, er en gledens og takknemlighetens dag. Det var den dagen som gjorde frihet og demokrati i Tyskland mulig igjen.

Alexander Gauland sa i 2017 at det er «på høy tid at Tyskland slutter å føle seg skyldige i historien».

– De tolv årene [med nasjonalsosialistisk styre] … påvirker nå for tiden ikke vår identitet lenger, og vi er ikke redde for å si det, sa Gauland da.

Men faktum er at okkupasjonsmaktenes undertrykkelse av det som en gang var landet Tyskland i høy grad påvirker både tyskeres hverdag og deres identitet.

Kanskje burde Gauland egentlig spørre okkupasjonsmaktens forsvarere når disse selv skal begynnelse å innse sin skyld i den masseslakt av menneskeliv som ble følgen av Storbritannias og Frankrikes krigserklæring mot Tyskland 3. september 1939, da de tok krigen som Adolf Hitler startet mot Polen som påskudd til å starte enda en verdenskrig.

Den som vil fordype seg i hvordan de allierte maktene betedde seg mot de tyske og japanske folkene under «fredens sommer» 1945 kan med fordel lese Thomas Goodrich sin bok «Summer, 1945: Germany, Japan and the Harvest of Hate». Krigsveteranen Edgar Jones beskriver i boken hvordan «befrielsen» av Tyskland og Japan ble håndhevet:

Hvilken slags krig tror egentlig de sivile at vi utkjempet? Vi skjøt fanger, utslettet sykehus, drepte og mishandlet fiendens sivile, kastet døende mennesker i massegraver sammen med likene av de allerede døde, og i Stillehavsområdet kokte vi bort kjøttet fra fiendekranier for å lage borddekorasjoner, og skar ut brevåpnere fra deres ben…[Vi] kuttet opp fiendenes døde kropper, skar av ørene deres og sparket ut gulltennene deres for å ha som souvenirer, og begravde dem med testiklene deres i munnen.

Les også:
Jødisk toppolitiker hyller hvitt folkemord
Politiker hyller folkemord på etniske tyskere
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødisk lege vil utrydde hvite amerikanere: «De er vaksinasjonsvegrere»
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Bernie Sanders lanserer ny anti-hvit kampanjefilm: «Stolt over å være jødisk»
Jødiske David Schwimmer: «Jeg spredte bevisst propaganda for raseblanding»
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Stadig flere svensker ser på globalismen som jødisk makt
Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Tyskland var i ferd med å bli den industrielle stormakten i Europa, bare med USA som konkurrent, og 1.verdenskrig var et forsøk på å hindre dette, fra ententemaktene, noe som delvis lykkes, og med nederlaget i 2.verdenskrig hadde de jødeallierte oppnådd total seier, og Tyskland ble lagt i lenker. Industrielt kom tyskerne seg raskt på bena igjen, men moralsk har de båret på et voldsomt skyldkompleks pga «holocaust», som de aldri blir ferdig med. Og nå vil jødene «feire» Tysklands nederlag, nærmest som en religiøs fest, slik de feirer diverse «holocaust»-dager, som feks 27.januar, allerede.

Heimdal
2 år siden

Krigshisseren Churchill propagerte i mange år før krigen at Tyskland og det tyske folket skulle tilintetgjøres fordi de hadde reist seg opp og truet dermed det britiske imperiets makt og posisjon over Europa. Her er et knippe av hans uttalelser: Winston Churchill kringkastet i 1936: «We will force this war upon Hitler, if he wants it or not.» Winston Churchill speaking to US – General Robert E. Wood i 1936: «Germany becomes too powerful. We have to crush it.» Winston Churchill kringkastet i 1939: «This war is an English war and its goal is the destruction of Germany.» Winston Churchill… Les mer »

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 år siden

Det er på tide å våkne opp fra «demokratiske drømmer» og handle, ellers alle i hele verden tvang vaksineres som kveg og slaver, uten framtiden og håp. Krig mot Tyskland og Europa fortsetter, men uansett tyskerne og andre europeerne skall bekjempe sin felles fiende, først og fremst moralsk og mental.

Heimdal
2 år siden

Krigen ble aldri avsluttet av seiersherrene, den pågår i høyt tempo i disse dager mot europeiske folkeslag.
Se «Europa: The last battle
https://www.bitchute.com/video/YOHVOHX68Z8F/

Håkon
Håkon
2 år siden

«We stand behind him with fortitude and courage, soldier and civillian, man woman and child. A people determined to do all to defend its lifes and honor. We will not waver or weaken, we will never desert him no matter how desperat and dangerous the hour. We stand with him, as he stands with us, in Germanic loyalty as we have sworn, as we shall fulfill. Our misfortune has made us mature, but not robbed us of our character, Deutschland is still the land of loyalty. It will celebrate its greatest triumphs in the midst of danger. Never will history… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Når holocostbløffen nå veldig snart blir avslørt skal vi nok se at disse raskt kommer til å miste sin makt.

David T
David T
2 år siden

Og enda finnes det faktisk folk som tror det bare er en TEORI at jøder konspirerer og hater.