Hjem Nyheter Jødiske okkupanter stormer palestinske nabolag – roper «død over arabere»

Jødiske okkupanter stormer palestinske nabolag – roper «død over arabere»

PALESTINA Jødiske okkupanter stormet palestinske nabolag i Jerusalem denne uken. Israelsk politi beskyttet dem og deltok i aggresjonen mot palestinerne.

På videoen kan rabiate israelere sees mens de skriker hatytringer mot palestinere. Israelske barn er blant dem og roper «død over arabere».

En jødisk mann som lager V-tegnet roper «Den andre Nakba kommer snart. Bare vent, den er nær. Dere vil ende opp i flykningsleirer».

«Nakba» er arabisk og betyr «katastrofen». Den sikter til fordrivelsen av palestinerne som fant sted i løpet av grunnleggelsen av Israel i 1948, da ca. 750 000 palestinere ble drevet på flukt fra sine landområder.

Andre jødiske rop inkluderer «en god araber er en død araber», «Palestina er død», «gå vekk, gå og dø» og «må landsbyen din brenne».

Dette er ikke tomme trusler, da Israel har vist seg villig til å drepe palestinske menn, kvinner og barn i konflikt etter konflikt.

I tillegg kan israelsk politi sees mens de ikke bare lar de invaderende nybyggerne gjøre som de vil, men til og med intimiderer palestinere som prøver å stå opp for seg selv.

Fra jøder hører vi alltid at denne typen adferd ikke representerer dem. De fleste jøder er visstnok «gode jøder» som er imot rasisme og diskriminering. Jeg må imidlertid spørre om hvorfor disse gode anti-rasistiske jødene som har fått gjennomslag etter gjennomslag for etniske og seksuelle minoriteter i vestlige land plutselig ser ut til å bli fullstendig maktesløse når det kommer til Israel, til tross for at Israel er ekstremt sårbar for økonomisk press av den typen som ble brukt til å knuse Sør-Afrika? Er det en mangel på evne eller motivasjon det er snakk om? Og hva er den anti-rasistiske forkjemperen (((Ervin Kohn))) sitt standpunkt på dette? Vil han tale for palestinernes rettigheter, eller vil han bare fortsette å rase mot etniske nordmenn fordi de ikke gir nok av skattepengene sine til somaliere?