Hjem Nyheter Europa Jødiske organisasjoner forsøker å forby Bulgarian National Union før årets Lukovmarsj

Jødiske organisasjoner forsøker å forby Bulgarian National Union før årets Lukovmarsj

JØDISK MAKT Økt politisk represjon mot bulgarske nasjonalister venter etter at den bulgarske statsadvokaten i en pressekonferanse den 11. februar fortalte at han tenker å forby organisasjonen Bulgarian National Union (BNS).

Bulgarske nasjonalister trakasseres av jødisk makt-lakeier. Foto: BNS

I flere år har borgermesteren i Bulgarias hovedstad Sofia, Yordanka Fandakova, forsøkt å forby Lukovmarsjen, som årlig arrangeres for å hedre nasjonalhelten general Christo Lukov, og hvert år har han tapt i retten. Fandakova har ikke nølt med å bruke ulovlige metoder, men tross dette har hennes forsøkt feilet.

Les mer: Bildespesial: Lukovmarsj i Bulgaria – tross forbud

Dette har gjort at jødiske og kommunistiske organisasjoner sammen med borgermesteren i Sofia i stedet nå forsøker å få hele organisasjonen Bulgarian National Union – som arrangerer marsjen – forbudt. Samtidig brukes det bulgarske «rettsvesenet» som klubbe mot personlige representanter for BNS.

Etter at BNS sammen med andre nasjonalistiske organisasjoner i Europa skapte Alliance Fortress Europe (AFE) ble BNS-lederen Zvezdomir Andronov invitert til et populært bulgarsk TV-program. Dette skapte ramaskrik hos motstanderne over at han i det hele tatt fikk komme til tale, samtidig som sionistiske organisasjoner sammen med organisasjoner på venstresiden anmeldte ham til Commission for Protection Against Discrimination og en sak ble opprettet mot BNS.

Etterforskningen ligger ikke hos den vanlige politimyndigheten, men hos State Agency for National Security, som tilsvarer det amerikanske NSA. Alt i et forsøk på å demonisere nasjonalismen som idé og organisasjonen i helhet for det bulgarske folket.

Les mer: AFE – paraplyorganisasjon for europeiske nasjonalister grunnlagt

Bilde fra fjorårets Lukovmarsj i Bulgarias hovedstad Sofia. Foto: Nordfront.

Noe liknende skjedde i Sverige da Vávra Suk i egenskap av å være sjefredaktør for avisen Nya Tider ble invitert til direktesending hos SVT, hvilket fikk den jødiske sjefredaktøren Peter Wolodarski ved jødiskeide Dagens Nyheter til å gå i taket og mante det «uavhengige» SVT til at slikt ikke får skje i deres kanaler.

Ulf Johansson ved SVT innrømmet skamfullt etter oppleksingen at det var en feilaktig beslutning å la sjefredaktøren Vávra Suk få komme til tale i et direktesendt program.

Flere jødiske organisasjoner bak forbudstrusselen

Angrepet mot BNS kommer beleilig nå en uke før Lukovmarsjen skal gå av stabelen i Sofia, og en av grunnene til de økte velorganiserte politiske angrepene er at stadig flere dukker opp i demonstrasjonen og at flere nasjonalistiske organisasjoner besøker marsjen og prater med hverandre – hvilket virker kun være forbeholdt organisasjoner i Europa som godkjennes av jødisk makt-organisasjoner.

I en uttalelse fra BNS listes organisasjoner som med lobbyvirksomhet forsøker å få organisasjonen forbudt. Den første organisasjonen er «Shalom» som representeres av gamle jødiske kommunister i Bulgaria. Den andre er den jødiske frimurerlosjen B’nai B’rith som har representanter over hele verden. En annen internasjonal jødisk organisasjon er World Jewish Congress, som har krevd at den bulgarske statsministeren skal gjøre noe med Lukovmarsjen.

En mykere retorikk vises vanligvis frem fra jødiske organisasjoner som World Jewish Congress når folket hører, men bak stengte dører trues europeiske nasjoner med USA hvis de ikke lyder organisasjonen. Dette fremkommer tydelig i en tale av presidenten for World Jewish Congress, Ronald Lauder, som kan ses nedenfor:

Jøder vil også forby Den nordiske motstandsbevegelsen

World Jewish Congress har også blandet seg inn i og klart å endre svenske innenrikspolitiske anliggender etter at Den nordiske motstandsbevegelsen demonstrerte i Göteborg. Nå har World Jewish Congress også siktet rettet mot å forby Motstandsbevegelsen i Sverige. Den jødiske propagandaen forsøker å få det til å virke som at det jødiske folket ikke opererer over hele verden og som en enhet. Denne enheten kalte den tidligere presidenten til Word Jewish Congress Nahum Goldman for verdensjødedommen, og det er en enhet som Lauder også i dag maner det jødiske folket til. Altså er World Jewish Congress som organisasjon et bevis på at det Den nordiske motstandsbevegelsen sier om jødisk makt er sant.

Til de jødiske organisasjonenes hjelp finner vi de sedvanlige aktørene: sosialister, liberale og organisasjoner som får penger av jøden George Soros’ NGO-organisasjon Open Society.

Den nordiske motstandsbevegelsen har selv deltatt på Lukovmarsjen og for den nysgjerrige finnes det flere artikler listet nedenfor under «Relaterte artikler».

De gode nyhetene er tross dette forsøket på å stoppe Lukovmarsjen meddeler BNS at marsjen finner sted også i år, uansett hva som skjer:

Vi kan forsikre at Lukovmarsjen vil holdes, uansett omstendigheter! De kan forsøke å forby vår organisasjon, men de kan aldri knuse vårt brorskap. Vår kamp er ikke bare for vår egen nasjon, men for vårt Europa og vår sivilisasjon!

Relaterte artikler:
– For Europas forsvar og overlevelse!
Bildespesial: Lukovmarsj i Bulgaria – tross forbud
NTV sendte direkte fra Lukovmarsjen i Bulgaria!
Radio Nordfront Direkte #109
Christo Lukov – den nedtystede helten